Mihai Morar și Cristi Brancu, dați afară de la Antena Stars din cauza pandemiei. Prezentatorii au fost anunțați prin mail

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/04/2020, 17:01
Mihai Morar și Cristi Brancu, dați afară de la Antena Stars din cauza pandemiei. Prezentatorii au fost anunțați prin mail

Doi prezentatori foarte cunoscuți de la Antena Stars au fost puși pe liber de patroni din cauza pandemiei de coronavirus. Emisiunile prezentate de Mihai Morar și Cristi Brancu au fost scoase din grila de program, cei doi fiind „concediați” prin e-mail.

Mihai Morar și Cristi Brancu nu mai apar pe micile ecrane. Care este motivul

Emisiunile „Răi da` buni” și „Agenția VIP” au fost scoase din grila de programe de la Antena Stars de mai bine de o săptămână, prezentatorii fiind „concediați” din cauza pandemiei de coronavirus care a luat amploare și în țara noastră. Potrivit unor surse citate de cancan.ro Mihai Morar și Cristi Brancu au fost anunțați de această schimbare prin e-mail.

Totodată, au mai existat speculații potrivit cărora cei doi prezentatori au fost „trași pe dreapta” datorită salariilor colosale pe care le încasau. De asemenea, se pare că conducerea a mai luat și decizia de a scădea salariul cu 20% pentru angajații care lucrează în trust.

Ce proiecte au Mihai Morar și Cristi Brancu de când nu mai sunt la Antena Stars

Cel mai probabil cunoscuții prezentatori își vor relua activitatea de pe micile ecrane odată ce pandemia se va încheia, însă până atunci Mihai Morar poate fi auzit în fiecare dimineață la Radio ZU pentru că și-a mutat studioul acasă.

În același timp Cristi Brancu și-a mutat emisiunea în online și își ține fanii la curent pe canalul său de Youtube. Prezentatorul face dezvăluiri neașteptate despre vedete și are de fiecare subiecte interesante despre vedetele din showbiz-ul autohton.

Majda și Andrei Ștefănescu pleacă de la Antena Stars pentru alte proiecte

În altă ordine de idei Majda Aboulumosha și Andrei Ștefănescu au anunțat recent că se retrag din emisiunile pe care le prezintă la Antena Stars. Cei doi prezentatori au anunțat că au luat această decizie pentru că încep noi proiecte.

Concret, Magja și fostul component al trupei Alb-Negru vor începe un proiect împreună, dar nu au dezvăluit despre ce este vorba. Anunțul a fost făcut de frumoasa mulatră pe una dintre paginile sale de socializare.

„Dragii mei, vă mulțumesc mult că-mi sunteți alături, că mă susțineți și îmi doresc să fiți în continuare.

De mâine încep un nou proiect alături de Andrei Ștefănescu, pe care îl respect și sunt convinsă că o să facem tot posibilul să vă aducem zâmbete, informații noi și autenticitate”, a scris Majda pe Facebook.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×