Întâmplarea emoționantă prin care a trecut Mihai Morar la cumpărături: „O lacrimă i se scurgea pe obraz”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
15/04/2020, 10:56
Întâmplarea emoționantă prin care a trecut Mihai Morar la cumpărături: „O lacrimă i se scurgea pe obraz”
Mihai Morar, dezvăluire emoționantă legat de discuția cu o angajată de la magazin. Sursa foto: Instagram.com

Mihai Morar a dezvăluit pe una dintre rețelele sale de socializare o întâmplare emoționantă de care a avut parte în urmă cu câteva zile în timp ce-și făcea cumpărăturile. Prezentatorul TV a relatat discuția pe care a purtat-o cu una dintre vânzătoare.

Întâmplare emoționantă dezvăluită de Mihai Morar pe contul de Instagram

Omul de radio și prezentatorul de televiziune Mihai Morar este cunoscut pentru poveștile de viață pe care le relatează ascultătorilor, iar de data aceasta nu s-a dat în lături de a mărturisi o întâmplare petrecută chiar la magazinul de unde-și face cumpărăturile.

Vedeta a scris pe pagina sa de Instagram o întâmplare emoționantă care o are în prim-plan pe una dintre angajatele magazinului. Mihai Morar a dezvăluit că femeia care recent se afla la panou ca „Angajatul lunii” i-a mulțumit pentru scrisoarea citită cu câteva zile înainte la postul de radio.

Prezentatorul TV, emoționat de purtarea unei femei, la cumpărături

Femeia cu ochii în lacrimi i-a mărturisit prezentatorului TV că scrisoarea respectivă i-a adus liniște în suflet și chiar a distribuit-o mai departe tuturor cunoscuților săi.

„Lacrimile din spatele unei măști. E aproape 9, seara. O dată la câteva zile, cobor până la vecini, la parter. Aștept să treacă valul de peste zi și îmi iau strictul necesar pentru coșul casei.

Nu mă îngrijorează ora târzie, mereu găsesc ce am de luat, iar în prăvălie nu-i găsesc decât pe ei, vecinii. Dincolo de măști, li se citește oboseala acestor săptămâni, adunată în pungile de sub ochi. Iar în adâncul privirii li se vede și lor teama.

Nu-i o exagerare, sunt și ei în «linia întâi». În bătaia «nevăzutului». Serile trecute, de după un raft, îmi apar doi ochi umezi, cu ecuson în piept. 

Femeia s-a oprit din aranjat bucatele și mi-a mulțumit: «Nu credeam că o să vă văd azi… Ieri v-am ascultat scrisoarea părintelui pe care ați citit-o la radio. Nu vă dați seama, în zilele astea grele, cât bine mi-ați făcut… Mi-ați adus un pic de liniște».

Nu am putut să-i răspund nimic, o lacrimă i se scurgea pe obraz, pe sub mască și, în zilele astea, nici mâna nu poți să o treci peste față. «Nu vă mai țin de vorbă, dar să știți că am trimis scrisoarea dumneavoastră la toți cunoscuții. Avem nevoie cu toții de cuvintele astea…», mi-a spus femeia pe care eu, de fapt, o țineam din treabă. 

Cândva, ochii aceștia umezi erau la panoul din magazin cu «Angajatul lunii». Acum, «Angajatul lunii» nu mai există. Fiecare angajat e «Omul zilei».

În scrisoarea de la radio spuneam că izolarea nu e neapărat un lucru rău dacă am folosi acest timp ca să ne împrietenim din nou cu noi, cu oamenii la care ținem, dar, în primul rând, cu sufletele noastre. Doar așa, din această nebunie, pot apărea și lucruri mărețe”, a scris Mihai Morar pe pagina sa de socializare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×