Mihai Morar și-a surprins fanii. ”Am 3 copii cu 2 femei. Eu știu să fac fete”. Foto

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
10/12/2019, 11:27
Mihai Morar și-a surprins fanii. ”Am 3 copii cu 2 femei. Eu știu să fac fete”. Foto GALERIE FOTO
Mihai Morar îi mulțumește doctoriței care i-a adus pe lume cele trei minuni din viața sa. Sursa foto; Instagram.com

Mihai Morar este mândru de fetele sale, dar și de medicul care i-a ajutat soția să-i aducă pe lume minunile. Prezentatorul TV a mărturisit într-o postare de pe Instagram că are trei copii cu două femei și este foarte fericit în postura de părinte ”erou”.

Mihai Morar, declarație despre minunile din viața sa: ”Eu știu să fac fete. Atât”

Mihai Morar a devenit de curând pentru a doua oară tată (în luna iulie), după ce în urmă cu 11 ani veneau pe lume gemenele Mara și Cezara. Carismaticul prezentator a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o poveste de viață despre care nu a adus vorba până acum.

Omul de radio a declarat că venirea pe lumea a celor trei fetițe nu i de datoarează doar lui sau soției, ci și mulțumită ”mâinilor celei de-a doua mame” care lucrează cu sufletul referindu-se aici la medicul care a asistat la nașterea micuței Roua, dar și a gemenelor.

„Am 3 copii cu 2 femei. Asta e povestea mea adevărată. Eu știu să fac fete. Atât. Singurul meu merit e cel genetic. (…) Pentru că până la naștere, Roua a fost în placenta primei mame. Dar și în mâinile celei de a doua mame. Ea e @claudia.nicoleta.sai.

Mihai Morar o numește pe doctorița care i-a adus pe lume fetele: ”a doua mamă”

Și Roua e cea de-a treia minune cu numele Morar pe care a adus-o pe lume. Acum 11 ani a mai făcut două: Mara și Cezara, născute prematur, foarte devreme, dar sănătoase tun, au respirat singure din prima secundă de viață. Iar părinții de eroi prematuri știu că asta e o minune.

O minune care se înfăptuiește doar dacă ai lângă tine niște “mâini” de om. Iar mâinele celei de-a doua mame lucrează cu sufletul. Așa știe ea să facă medicina. Cu sufletul și cu vorbe puține”, a scris prezentatorul TV pe pagina de Instagram.

Mihai Morar precizează că fără ajutorul doamnei doctor micuța Roua nu ar fi existat. Îndrăgitul prezentator îi mulțumește lui Dumnezeu pentru cele 3 fete din viața sa și mai spune că minunile țin, în general, de necunsocut.

„Dacă nu eram noi, părinții biologici, nu ar fi existat Roua-embrionul. Dar dacă nu era ea, “a doua mamă”, nu ar fi luat viață Roua-omul.

Ea e mama necunoscută a celor trei minuni ale mele. Și, v-am mai spus asta, minunile țin, în general, de “necunoscute”. E felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim”, a completat vedeta mesajul de pe contul de socializare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×