Mihai Morar va deveni tată pentru a treia oară! A făcut anunțul de Buna Vestire

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
25/03/2019, 12:10
Mihai Morar va deveni tată pentru a treia oară! A făcut anunțul de Buna Vestire GALERIE FOTO
Mihai Morar va fi tată pentru a treia oară

Mihai Morar este în culmea fericirii. Îndrăgitul prezentator TV și realizator radio va deveni tătic pentru a treia oară, întrucât soția sa, Gabriela este însărcinată. Cei doi mai au împreună o pereche de gemene superbe, pe nume Mara și Cezara.

Mihai Morar a făcut fericitul anunț. Va fi din nou tătic

Anunțul a fost în această dimineață, chiar de fericitul tătic. Mihai Morar le-a împărtășit fanilor vestea printr-un mesaj emoționant scris pe pagina sa de Facebook.  „Astăzi, de Buna Vestire/Vă dăm primii de știre: Vom fi părinți a treia oară./E frățior sau surioară?!” , a transmis simpaticul realizator radio și TV.

Mesajul său a fost  însoțit de o poză în care Mihai Morar apare alături de soție și cele două fete. În imagine, Gabriela lasă să se vadă burtica de graviduță, întreaga familie radiind de fericire. Fericitul tătic își va putea strânge în brațe bebelușul, undeva în luna iulie, atunci când se estimează că Gabriela va aduce pe lume cel de-al treilea copil al cuplului.

Mihai Morar, împreună cu frumoasa lui familie
Mihai Morar, împreună cu frumoasa lui familie

Ce a spus Mihai Morar, în direct la radio

Provocat de colegul Daniel Buzdugan, Mihai Morar a dezbătut pe larg acest subiect, în direct la matinalul Radio Zu, mărturisind ce emoții l-au încercat în momentul în care a aflat fericita veste. Totodată, carismaticul realizator a rememorat clipa în care au venit pe lume gemenele sale, Mara și Cezara.

Prima oară au fost gemene, acum e solo….. Diferența va fi destul de mare între gemene și viitorul copii… Am anunțat pentru că toți începeau să-mi facă planuri….După zece ani, când vei deveni din nou părinte, e cu griji. Tu știi cum îmi bate inima înainte de  ecografie?​ Sper să se nască atunci când vom intra în concediu. Spre sfârșit de iulie. M-am hotărât să mă însor după două luni de relaţie. Ne cunoşteam, eram colegi la radio şi ştiam ce fel de fată este. Am studiat-o din umbră şi i-am făcut povestea. La început, fiecare era implicat într-o altă relaţie, dar s-a întâmplat ca, în acelaşi timp, să se rupă ambele relaţii. Eu, trezindu-mă singur, văzând că şi ea este singură, am decis să fim împreună” , a mărturisit Mihai Morar.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×