Mihai Morar și frumoasa lui familie! O veste mare i-a bucurat întreaga familie

Maria Cristina  
înStiri mondene
10/06/2018, 18:50
Mihai Morar și frumoasa lui familie! O veste mare i-a bucurat întreaga familieGALERIE FOTO

Mihai Morar și frumoasa lui familie! O veste mare i-a bucurat întreaga familie – 10 iunie este o zi importantă pentru Mihai Morar și soția lui. Aceștia sărbătoresc 12 ani de când s-au au devenit soț și soție. Prezentatorul a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în care apare alături de soția lui, dar și un  mesaj profund. “De 12 ani, în filmul nostru. #familiaMorar”, a scris Mihai Morar.

Prietenii virtuali au reacționat imediat ce au văzut imaginea, prin like-uri, dar au lăsat și zeci de mesaje și felicitări. “Mulți Ani Frumoși și Fericiți alături de buburuzele voastre minunate!Aniversare fericită! La cât mai multe cu bucurii nemăsurate!/ Frumoasa si fericita familie! La multi ani frumosi si sanatosi impreuna, alaturi de printesele voastre frumoase!/ Sa fiți fericiți la cat mai mulți ani împreună/ Felicitări! O FAMILIE MODEL PT ALTII”, sunt doar câteva dintre mesajele primite la fotografie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×