Mihai Morar și frumoasa lui familie! O veste mare i-a bucurat întreaga familie

Maria Cristina   
în Stiri mondene
10/06/2018, 18:50
Mihai Morar și frumoasa lui familie! O veste mare i-a bucurat întreaga familie GALERIE FOTO

Mihai Morar și frumoasa lui familie! O veste mare i-a bucurat întreaga familie – 10 iunie este o zi importantă pentru Mihai Morar și soția lui. Aceștia sărbătoresc 12 ani de când s-au au devenit soț și soție. Prezentatorul a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în care apare alături de soția lui, dar și un  mesaj profund. “De 12 ani, în filmul nostru. #familiaMorar”, a scris Mihai Morar.

Prietenii virtuali au reacționat imediat ce au văzut imaginea, prin like-uri, dar au lăsat și zeci de mesaje și felicitări. “Mulți Ani Frumoși și Fericiți alături de buburuzele voastre minunate!Aniversare fericită! La cât mai multe cu bucurii nemăsurate!/ Frumoasa si fericita familie! La multi ani frumosi si sanatosi impreuna, alaturi de printesele voastre frumoase!/ Sa fiți fericiți la cat mai mulți ani împreună/ Felicitări! O FAMILIE MODEL PT ALTII”, sunt doar câteva dintre mesajele primite la fotografie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Închide ×