Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară! Reacția emotionantă a vedetei

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
24/07/2019, 14:43
Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară! Reacția emotionantă a vedetei GALERIE FOTO
Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară

Cunoscutul om de televiziune Mihai Morar este foarte fericit, după ce soția sa l-a făcut tată pentru a treia oară! Vedeta de televiziune a postat un mesaj în care a arătat tuturor cât este de fericit, deși încă nu și-a ținut cea de a treia fetiță în brațe. Copila are 2,950 kg şi 52 de centimetri și a primit nota 10 la naștere.

Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară

„Uşor uşor îmi revin. Am un pat aici cred că trebuie să mă intubeze şi pe mine. Voi nu ştiţi să faceţi un interviu cu un tânăr tătic. Nu aţi întrebat câte kg are. Eu vorbesc cu voi şi nici nu a ieşit din operaţie. Am văzut-o pe cea mică, nu am ţinut-o încă în braţe, doar am mângâiat-o pe creştet. Enorm faţă de cât au avut fetele.

Are cât au avut ele împreună. Are 2,950 kg şi 52 de centimetri. Este cea mai grea aşteptare, e un pic ca atunci când aştepţi să vină audoenţele la radio. Aştepţi şi nu ştii cât vine căruciorul. Sunt multe lucruri pe caenun le conştientizămn, oricum, ce am trăit acum zece ani este cu totul şi cu totul altfel, atunci aveam 20 şi ceva. Emoţiile le trăieşti altfel la vârste diferite”, a spus Mihai Morar potrivit Spynews.

Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară
Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară

Mihai Morar și Gabriela mai au acasă două fetițe gemene

În urmă cu o lună, Mihai și soția lui au ales numele fetiței. „Ne-am gândit la nume. O să-l spunem când o să se nască. A fost cea mai mare dispută în familie. Fetele voiau să-şi impună ele. Fetele voiau să pună ceva care să rimeze cu numele lor. S-a spus şi Tamara. Eu voiam Nectara. Am vrut să poarte un singur nume şi un nume de Sfânt la biserică. Va fi un nume românesc, scurt şi la obiect. Când am ales numele eram în maşină spre ecografie şi cineva din familie a spus numele pe care l-am ales şi am fost toţi de acord”, a spus Mihai Morar la XNS.

Vedeta de televiziune a postat apoi cateva versuri, cu ajutorul cărora a anunțat și numele fetiței!

„Să fii tu Binele, Iubirea din lumea asta dură
Fiindcă e singura și n-o primim pe-a doua.
Dintr-un ocean, tu nu ești doar o picătură,
Tu ești oceanul dintr-o picătură. Tu ești ROUA!”, a scris Mihai Morar.

Așadar, pe noua membră a familiei Morar o va chema Roua! Mihai Morar este căsătorit cu Gabriela, împreună cu care mare două fetițe gemene acasă, pe Mara și Cezara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×