Mihai Morar cu fetița la spital, în ajun de Revelion! În ce stare este Mara

Victor Anghel   
în Stiri mondene
31/12/2018, 14:03
Mihai Morar cu fetița la spital, în ajun de Revelion! În ce stare este Mara GALERIE FOTO
Mihai Morar cu fetița la spital, în ajun de Revelion! În ce stare este Mara

Mihai Morar și frumoasa lui soție au tras o sperietură teribilă, după ce una dintre gemenele sale a fost implicată într-un incident și s-a rănit. Părinții au dus-o de urgență la spital ieri, iar în urmă cu puțin timp, prezentatorul TV a transmis un mesaj care poate servi pentru mulți oameni drept o lecție de viață. Imaginea care a însoțit anunțul moderatorului emisiunii „Răi da” Buni” face cât 1.000 de cuvinte și „vorbește” inclusiv despre starea adolescentei.

Gemenele lui Mihai Morar se numesc Mara și Cezara. Prezentatorul de „Răi da” Buni” s-a căsătorit în urmă cu mai bine de 12 ani cu Gabriela; cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc.

Mihai Morar cu fetița la spital, în ajun de Revelion

Mihai Morar a făcut publică o imagine în care apare alături de fetița lui, Mara. Adolescenta are mâna stângă bandajată, semn că a fost implicată într-un incident. Potrivit mărturisirilor făcute în mesajul scris la postare, prezentatorul TV și fiica lui s-au internat în urmă cu o zi, însă nu a oferit informații despre ceea ce a pățit Mara. Având în vedere că fetița are zâmbetul pe buze, iar în ochii lui Mihai Morar se citește liniștea înseamnă că starea copilei s-a ameliorat, iar rana suferită nu-i pune viața în pericol.

În postarea făcută de Mihai Morar, acesta îi îndeamnă pe toți românii să fie atenți cu sănătatea lor.

„Morala ultimei zile din 2018. După 24 de ore într-un salon de spital. Visați, dar nu vă faceți planuri. Munciți pentru vise, dar nu vă puneți rezoluții. «An nou fericit!» nu înseamnă nimic. «La mulți ani. Cu sănătate!». E tot ceea ce contează. Cu ❤️ și ?, Mara și Tati” este mesajul scris de prezentatorul de la Antena Stars când a dezvăluit că una dintre gemene a avut nevoie de îngrijirea medicilor.

Mihai Morar, într-un salon împreună cu fetița lui, Mara

Vom reveni cu amănunte.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×