Mihai Morar, luat cu ambulanța de la Târgul de Crăciun! Prima reacție: ”Nu e panică”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/12/2019, 08:33
Mihai Morar, luat cu ambulanța de la Târgul de Crăciun! Prima reacție: ”Nu e panică” GALERIE FOTO
Mihai Morar se simte mai bine după ce ieri i s-a făcut rău la Târgul de Crăciun din Oradea. Sursa foot: Instagram.com

Flick, Mihai Morar și întreaga echipă de la Radio ZU sunt prezenți zilele acestea la Târgul de Crăciun din Oradea. Domnul Rimă a postat pe unul dintre conturile sale de socializare o fotografie în care colegul său, Mihai Morar, primește îngrijiri de la medicii SMURD.

Mihai Morar este obosit și are nevoie de vitaminizare

Prezentatorul TV și omul de radio Mihai Morar a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i s-a făcut rău la Târgul de Crăciun din Oradea. Prietenul și colegul său de la radio, Flick, a postat o imagine cu Mihai când primea îngrijiri de la medici.

„De la OFB la EKG. Nu e panică, nici boală, e doar simplă oboseală. Un cocktail de vitamine și-o iau de la capăt mâine!”, a scris Mihai Morar pe contul de socializare. A doua zi dimineața, Mihai Morar și-a început ziua cu o cafea cu lapte, gata pentru a șasea zi de ”fapte”.

„Un espresso dublu și-o cafea cu lapte. E ora 7.00 și-a șasea zi cu fapte”, a mai scris omul de radio în urmă cu puțin timp pe contul de Instagram. Totodată, prezentatorul a adăugat o fotografie.

Flick le-a transmis fanilor care este starea lui Mihai Morar

Flick este cel care le-a transmis fanilor vestea stării de sănătate a prietenului său printr-o postare pe contul de Instagram.

La descrierea fotografiei de pe rețeaua de socializare Domnul Rimă a postat și o glumă mică, așa cum numai el știe să facă. „M-a chemat Morar al meu, la after în OFB-u!”.  La scurt timp prezentatorul TV și-a liniștit fanii și a scris un mesaj, tot pe pagina de Instagram.

Caravana Radio ZU, implicată în campania ”Orașul Faptelor Bune”

Echipa Radio ZU se va afla timp de o săptămână la Târgul de Crăciun din Oradea unde va se implica în campania ”Orașul Faptelor Bune”, așa cum face în fiecare an.

Mihai Morar și Flick sunt închiși timp de 7 zile în ”Casa Radio ZU” cu scopul de a strânge bani și  cadouri pentru sărbătorile de iarnă. Acestea sunt donate ulterior copiiilor și familiilor nevoiașe.

Cei doi prezentatori sunt deja de 6 zile la Oradea, probabil oboseala și stresul fiind motivele pentru care Mihai Morar a început să se simtă slăbit.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×