Mihai Gâdea, demascat de Anul Nou! Incredibil cum a putut să apară prezentatorul Antenei 3

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
01/01/2019, 15:49
Mihai Gâdea, demascat de Anul Nou! Incredibil cum a putut să apară prezentatorul Antenei 3 GALERIE FOTO
Mihai Gâdea, demascat de Anul Nou, la emisiunea lui Dan Negru

Mihai Gâdea a făcut parte din show-ul lui Dan Negru de Revelion, iar prezentatorul de la Antena 3 a avut un moment formidabil, în care a fost demascat de gazda emisiunii. A fost nevoie însă de multă muncă, machiaj, răbdare, iar la un moment dat acesta s-a gândit să renunţe la transformare, după ce a făcut un atac de panică. Mihai Gâdea s-a costumat în En Sabah Nur, din „X-Men – Apocalypse”, însă nu a fost ghicit de nimeni.

Invitaţii lui Dan Negru au pariat pe Ionuţ Iftimoaie şi au realizat abia după ce şi-au spus răspunsul, după voce, că este vorba despre Mihai Gâdea. Acesta a avut un moment alături de Romică Ţociu, după care a vorbit despre experienţa trăită:

Mihai Gâdea, demascat de Anul Nou

„La mulţi ani! M-am gândit să-mi schimb look-ul, să rămân aşa, mă prinde bine albastrul. Am stat multe ore la machiaj, a fost foarte complicat. Dar Andreea şi echipa ei sunt fabuloşi. Eu aşa ceva nu am mai văzut. A fost şi un moment în care m-am gândit să renunţ, era mult prea greu, dar nu am vrut să stric Revelionul, practic, în stilul ăsta. Romică este cel care a salvat totul”, a spus Mihai Gâdea.

După mărturia lui Gâdea, Dan Negru l-a prezentat ca fiind un bun imitator de personaje, apoi acesta a început să-l interpreteze pe Ion Iliescu: „Acest tovarăş, Negru, este un ordinar, încearcă să folosească momentele acestea de Revelion… Tovarăşa Maria Dragomiroiu, pentru că aşa ne spunem noi între noi, tovarăşa Vica Blochina…

Mihai Gâdea, de Revelion
Mihai Gâdea, de Revelion

Cântam pe vremuri o melodie extraordinară Ionel, Ionel. Pentru că în această piesă este chintesenţa. Eu când am fost în America le-am spus că the dacs are coming from the tracs şi atunci am spus poporului american că noi vrem să ne schimbăm îmnul de stat în ‘Ionel Ionelule’, ce mai faci băiatule”, şi-a încheiat Gâdea seara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×