Mihai Fifor, dezlănțuit la adresa lui Rareș Bogdan: „Câtă nerușinare și cât tupeu poate avea acest individ”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 17:24
Mihai Fifor, dezlănțuit la adresa lui Rareș Bogdan: „Câtă nerușinare și cât tupeu poate avea acest individ”
Mihai Fifor dă de pământ cu Rareș Bogdan. Sursa foto: gazetaromana.ro

Mihai Fifor critică în termeni duri apelul lansat de Rareș Bogdan, care îndeamnă comunitatea maghiară din Harghita și Covasna să meargă la vot în număr cât mai mare, pentru a o împiedica pe Viorica Dăncilă să obțină un scor favorabil la alegerile prezidențiale de astăzi. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, secretarul general al Partidului Social Democrat îl acuză pe europarlamentarul general de ipocrizie și amintește de momentul în care fostul jurnalist ironiza minoritatea secuiască, numindu-l pe Marko Bela „un poet aproape ratat”.

Mihai Fifor, critici dure pentru Rareș Bogdan

Incredibilă ipocrizia de care dă dovadă Rareș Bogdan, când îi cheamă la vot pe membrii comunității maghiare din România, pe care îi numește acum „frați maghiari”. Câtă nerușinare și cât tupeu poate avea acest individ, care se adresează acum maghiarilor și îi îndeamnă să iasă la vot, în condițiile în care, nu demult, Rareș Bogdan jignea comunitatea maghiară și îl numea pe Marko Bela „un poet aproape ratat”.

Rareș Bogdan, speriat de prezența mică la vot din comunitatea maghiară, îi îndeamnă disperat pe oameni să iasă să voteze! Cum vă permiteți, domnule Rareș Bogdan, să jigniți o comunitate, iar mai apoi să le cerșiți voturile? Ați dat dovadă, încă o dată, de duplicitate, ipocrizie și lipsă de respect pentru cetățenii acestei țări, singurul lucru care contează pentru dumneavoastră fiind interesul propriu”, a scris Mihai Fifor pe contul său de Facebook.

Rareș Bogdan chemase comunitatea maghiară la vot

Reacția fostului ministru de Interne vine în contextul mesajului transmis de Rareș Bogdan, îngrijorat de slaba prezență la vot înregistrată în județele Harghita și Covasna. „Îi rog pe frații maghiari să se prezinte la vot”, scria fostul prim-vicepreședintele PNL pe aceeași rețea de socializare.

Baronii PSD sunt  disperați.  Au intrat în vrie. Forțează să scoată oamenii la vot. E foarte important și scorul. Cu cât scorul e mai mare pentru candidatul dreptei, cu atât sunt mai mici șansele ca PSD să revină.

Este extrem, extrem de important! Îi rog pe frații maghiari să se prezinte la vot. În rândul comunităților maghiare prezența este foarte mică. N-au fost 20 de ani cum a zis Brucan, ci 30 de ani. Nu votați doar ca președintele Klaus Iohannis să-și continue mandatul. Nu vorbim de cine câștigă alegerile. Ci de unde plasăm PSD-ul”, este apelul lansat de fostul jurnalist.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×