Mihai Bobonete a răbufnit pe Internet! Ce le-a transmis inconștienților care au ieșit la grătare

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
22/03/2020, 13:25
Mihai Bobonete a răbufnit pe Internet! Ce le-a transmis inconștienților care au ieșit la grătare
Mihai Bobonete a răbufnit pe Internet la adresa românilor care au umplut parcurile, în plină pandemie

Vremea frumoasă i-a scos pe români din case. Au ieșit în parcuri, pe străzi, copiii s-au dat cu rolele, părinții au jucat șah, table, au făcut grătare, au băut și câte o bere, timp în care coronavirusul a făcut prima victimă în România, iar în Italia au murit nu mai puțin de 650 de oameni.

Mihai Bobonete a răbufnit pe Internet la adresa românilor care au umplut parcurile, în plină pandemie

Actorul Mihai Bobonete a răbufnit pe internet la adresa inconștienților care au ieșit să se plimbe în plină pandemie de coronavirus, deși toate autoritățile din România le-au cerut acestora să rămână în casele lor, pentru a nu ajunge la spital.

Apelul președintelui Iohannis nu a fost luat însă în serios, iar mulți români s-au bucurat din plin de razele soarelui și de aerul cald și, posibil, plin de infecția ucigașă. Actorul Mihai Bobonete nu s-a mai putut abține și a scris un mesaj virulent la adresa acestora.

”Bravo, sunteți buni dar ce vreau eu să să spun…”

„A fost frumos afară, ați ieșit la iarba verde , la plimbare, în parc, la pădure că deh, vouă nu vă face nimic rău și nu vă pasă de ce spun prostii ăștia de stau în casă ca fraierii…bravo, sunteți buni dar ce vreau eu să să spun, e ca de mâine ați…!!!

Nu mai merge așa, că vreți voi să ieșiți, că vouă nu vă pasă …nu nene, de mâine STAȚI ÎN CASĂ OBLIGATORIU!!! A zis Armata, Președintele, Raed …toți vă tot spun asta de o săptămână!!! Voi…voi ați ieșit astăzi pe strada că era frumos afară! STATI IN CASA!!!!

Pentru restul, voi ce sunteți deja izolați de zile întregi și știți gravitatea situației…Tot respectul! Dacă nu ne omoară nici virusul și nici prostii care sfidează bunul simț și realitatea, atunci nu ne mai omoară nimic! Sa fiți sănătoși! STAȚI ÎN CASĂ!”, a scris Mihai Bobonete, pe pagina lui de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×