Actorul Mihai Bobonete, mesaj pentru elevi în plină pandemie de coronavirus. ”Stai acasă și învață în continuare”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
19/03/2020, 19:47
Actorul Mihai Bobonete, mesaj pentru elevi în plină pandemie de coronavirus. ”Stai acasă și învață în continuare”
Actorul Mihai Bobonete, mesaj pentru elevi în plină pandemie de coronavirus

Actorul Mihai Bobonete le-a transmis un mesaj în stilul său propriu elevilor din toată România, în plină pandemie de coronavirus. ”Boboiță”, din las Fierbinți, s-a alăturat astfel unei campanii lansate de Ministerul Educației.

Actorul Mihai Bobonete, mesaj pentru elevi în plină pandemie de coronavirus

”Îmi pasă! Școala de acasă! Asta înseamnă că susțin și eu îndemnul Ministerul Educației de la noi din țară și vă îndemn pe toți care sunteți la școală să stați acasă și în continuare să faceți școală de acasă, pentru că în vremurile astea e foarte important să fii deștept, nu să fii prost, ca să poți să tragi o concluzie și să poți să ai propriile păreri.

Stai acasă și învață în continuare, fă școală de acasă, e la fel de important ca și dacă nu s-ar fi întâmplat nimic. Fii deștept!”, este mesajul transmis elevilor de către actorul Mihai Bobonete pentru a-i convinge pe elevi să se protejeze de coronavirus stând pur si simplu acasă.

Și Andreea Esca a avut un mesaj pentru elevi

Mai multe vedete s-au alăturat campaniei Ministerului Educației, intitulată „Stai acasă!”, prin care elevii, studenții și părinții sunt îndemnați să stea în casă pentru a se proteja de infectarea cu noul coronavirus (COVID-19).

Prima vedetă care le-a transmis un mesaj elevilor a fost însă Andreea Esca. Ea le-a spus copiilor că nu e o joacă ceea ce se întâmplă: „Vă rog să luați jocurile în joacă, dar să nu luați și acest virus în joacă! Chiar nu e o joacă! Arătați că vă pasă!”, a spus prezentatoarea Pro TV.

În contextul în care instituţiile de învăţământ din România au fost închise în urma crizei declanşate de epidemia de COVID-19 și în acord cu misiunea sa publică, TVR oferă de luni, 16 martie, elevilor aflaţi în pragul susţinerii examenelor posibilitatea de a păstra contactul cu materiile de învăţământ prin intermediul emisiunii “Teleşcoala”, difuzată de luni până vineri, pe TVR 2.

“Teleşcoala este un program special pentru vremuri speciale! Sunt idei de mult apărute în TVR care s-au întâlnit acum cu alte idei născute din necesitate. Atunci când un profesor intră în clasă el este întâmpinat de câteva zeci de perechi de ochi care aşteaptă să vadă ce urmează.

Profesorul este pregătit să aducă lumină în ochii copiilor şi în mintea lor! Nimic nu se compară cu puterea care este născută din minţile copiilor şi mintea profesorului lor. Din păcate, în situaţia dată, fix această magică putere ne va lipsi.

Aici intervine magia şi puterea televiziunii. Acum putem să fim de folos, iar dacă un singur copil care nu are acces la internet află de la televizor cum e cu sintaxa frazei, cu metoda substituţiei în sisteme de ecuaţii sau cu „Iona” lui Marin Sorescu şi se va putea descurca onorabil la examenele de Evaluare sau la Bac, înseamnă că am făcut ce trebuie.

Şi trebuie să ştiţi că acest program este bazat în întregime pe voluntariat – şi din partea profesorilor şi din partea colegilor din TVR. Vizionare plăcută!”, a spus Camelia Boştină, producătorul emisiunii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×