Mihai Bendeac, mesaj vulgar la adresa cântăreţei Carmen de la Sălciua. Artista i-a răspuns imediat

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/10/2019, 13:59
Mihai Bendeac, mesaj vulgar la adresa cântăreţei Carmen de la Sălciua. Artista i-a răspuns imediat
Mihai Bendeac, vulgar la adresa manelistei Carmen de la Sălciua. Sursa foto: ziuanews.ro

Carmen de la Sălciua a reușit să înregistreze un număr record de vizualizări cu cea mai recentă melodie a sa și, mai mult decât atât, l-a cucerit chiar și pe Mihai Bendeac. Ba mai mult decât atât, versurile piesei l-au inspirat pe îndrăgitul actor și jurat al emisiunii iUmor de la Antena 1 să realizeze o parodie și chiar a avut un mesaj vulgar la adresa manelistei.

Ce mesaj i-a transmis Mihai Bendeac manelistei Carmen de la Sălciua

În videoclipul postat pe pagina sa de Facebook, Bendeac este trezit de un telefon din partea iubitei iar aceasta îi repetă cât de mult îl iubește, dar el nu-și dorește altceva decât să doarmă, motiv pentru care repetă aproape obsesiv „Noapte Bună”. Nu este impresionat nici măcar de mărturia manelistei, care susține că povestește stelelor despre iubirea ei. „Îmi bag…”, este răspunsul actorului, iar reacția sa a stârnit numeroase reacții în mediul online.

La doar câteva ore distanță, filmulețul a devenit viral pe rețelele de socializare. Chiar dacă multi dintre fanii lui Mihai Bendeac au apreciat ideea și, mai ales interpretarea îndrăgitului actor, unii s-au arătat deranjați de asocierea sa cu tânăra cântăreață de manele.

Reacția manelistei Carmen de la Sălciua

Surpinzător, printre cei care au comentat la postarea fostului realizator al emisiunii În Puii Mei se numără chiar și Carmen de la Sălciua. Aceasta a trimis multe fețe zâmbitoare, semn că a gustat momentul realizat de Bendeac, în ciuda faptului că s-a încheiat într-o notă vulgară.

De altfel, cea mai nouă piesă a manelistei a depășit toate așteptările, detronând-o în topul vizualizărilor chiar pe Delia. „Din nou fericită! Sunt atât de fericită, peste două zile e ziua mea de naștere, și nu puteam să primesc un cadou mai frumos de la Dumnezeu și de la voi! Eu vă mulțumesc din suflet că ați adus melodia pe locul 1 într-un timp atât de scurt! Îmi doresc doar sănătate să pot să vă bucur sufletele prin cântec și să ajungă la inimile voastre tot ce pornește de la mine din inimă!”, a transmis Carmen de la Sălciua.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×