Carmen de la Sălciua, mesaj dur despre Răzvan Ciobanu: “Pe oamenii mari îi omoară viciile și mândria”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/05/2019, 18:35
Carmen de la Sălciua, mesaj dur despre Răzvan Ciobanu: “Pe oamenii mari îi omoară viciile și mândria”
Carmen Sălciua, cântăreață de muzică de petrecere

Vestea morții fostului creator de modă Răzvan Ciobanu a căzut ca un trăznet pentru toată suflarea modei din România și nu numai. Designerul și-a pierdut viața chiar în cea de-a doua zi de Paște, după un grav accident rutier, petrecut în zona localității Săcele din județul Constanța. Nici Carmen de la Sălciua nu a putut rămâne indiferentă în fața unei astfel de tragedii.

 Carmen de la Sălciua reacționează după moartea lui Răzvan Ciobanu

Fire directă și asumată, cunoscuta cântăreață nu ezită să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă reacțiile sale nasc uneori controverse. Este bine cunoscută relația strânsă pe care o are cu fanii săi, în special pe rețelele de socializare, unde aceasta răspunde întrebărilor fiecăruia, câtă vreme sunt adresate în limita bunului simț.

Întrebată de mai mulți admiratori ce crede despre moartea fulgerătoare a creatorului de modă Răzvan Ciobanu, la doar 43 de ani, solista de muzică de petrecere nu s-a sfiit să răspundă, iar reacția sa este una de-a dreptul surprinzătoare.

Mesajul postat de Carmen de la Sălciua, în legătură cu moartea lui Răzvan Ciobanu
Mesajul postat de Carmen de la Sălciua, în legătură cu moartea lui Răzvan Ciobanu

Ce spune despre cazul fostului designer

Pe oamenii mari îi omoară viciile și mândria. Eu am urmărit mult „Bravo, ai stil” și am văzut cât de priceput era în ale modei. Păcat! Când Dumnezeu îți dă un talent e frumos să îl fructifici pozitiv, că dacă nu privești tu singur cum te distrugi… Dumnezeu să-l ierte!” , a scris Carmen de la Sălciua pe contul personal de Instagram, referitor la tragicul accident în urma căruia Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața. Cântăreața a postat totodată o poză sugestivă în acest sens, prin intermediul funcției Instastory.

Dincolo de activitatea pe rețelele de socializare și cariera încununată de succes pe scena muzicii de petrecere românești, Carmen de la Sălciua are parte de satisfacții și în plan sentimental. După despărțirea de Culiță Sterp, cântăreața și-a regăsit fericirea în brațele lui Cosmin Isăilă, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×