Ultima conversație a lui Răzvan Ciobanu. Ce i-a spus proprietarului mașinii cu care a făcut accident: “Era lucid, coerent”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/05/2019, 11:49
Ultima conversație a lui Răzvan Ciobanu. Ce i-a spus proprietarului mașinii cu care a făcut accident: “Era lucid, coerent” GALERIE FOTO
Ultima conversație a lui Răzvan Ciobanu! Ce i-a spus proprietarului mașinii

Bărbatul care a plecat odată cu regretatul designer de la București către festivalul renumit de muzică a dezvăluit care a fost ultima conversație cu acesta. Amintim că Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier violent în Săcele.

Care a fost ultima conversație a lui Răzvan Ciobanu cu proprietarul mașinii?

Bărbatul cu care Răzvan Ciobanu plecase din București către Constanța a mărturisit care a fost ultima conversație cu acesta. „Am plecat amândoi de la București. El, la volan. Se întâmpla sâmbătă spre duminică. A rămas cheia la el, nu a împrumutat mașina, i-am lăsat-o eu. Nu știam că pleacă cu mașina la București, nu l-aș fi lăsat. L-aș fi trimis cu cineva. Duminică seara am vorbit cu el ultima oară.

Eram la un restaurant și l-am invitat să mănânce și să-mi aducă mașina. Aveam banii în torpedou și cardul. Era lucid, coerent, mi-a zis că vine. Se întunecase, am așteptat puțin, cam 15 minute, l-am sunat iar și nu a mai răspuns. Și luni am aflat bomba”, a spus proprietarul mașinii cu care a făcut accident Răzvan Ciobanu.

Care a fost ultima conversația a proprietarului mașinii cu care a făcut accident Răzvan Ciobanu?
Care a fost ultima conversația a proprietarului mașinii cu care a făcut accident Răzvan Ciobanu?

Cauza oficială a decesului

Poliția a anunțat care a fost cauza oficială a decesului creatorului de modă. „De asemenea, organele de urmărire penală au dispus prin ordonanță efectuarea necropsiei asupra cadavrului victimei, iar din concluziile preliminare (provizorii) ale medicului legist au rezultat următoarele: moartea numitului Ciobanu Răzvan a fost violentă și s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică și de coloană toracală”, au dezvăluit anchetatorii.

Celebrul designer a murit în cursul zilei de 29 aprilie, luni, într-un accident rutier care i-a fost fatal. Acesta se întorcea de la o petrecere de pe litoral când a pierdut controlul volanului, mașina sa a ricoșat în câțiva copaci și s-a rostogolit de mai multe ori.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×