Răzvan Ciobanu a fost prădat de hoți! Designerul e în stare de șoc

Ana Chivu  
înStiri mondene
13/01/2019, 14:41
Răzvan Ciobanu a fost prădat de hoți! Designerul e în stare de șocGALERIE FOTO
Răzvan Ciobanu, jefuit! Creatorul de modă este încă în stare de șoc

Răzvan Ciobanu, fostul jurat de la Bravo ai stil, a fost jefuit! Designerul este în stare de șoc, nu știe ce s-a întâmplat și cum de a luat din nou parte unui eveniment atât de sumbru.Vedeta a sunat imediat la poliție pentur a rezolva problema. Oamenii legii au decshis o anchetă pentru a decsoperi persoanele vinovate. Din păcate, pare că ghinionul nu vrea să-l ocolească pe bărbat. Anul trecut, acesta a fost victima iubitului său, eveniment mult discutat în presa mondenă.

„Știi la ce m-am gândit âand am scris asta (n.r.- mesajul )? Bănuiesc că sunt foarte mulți oameni abuzați. Abuzul nu e doar fizic, poate fi de mai multe feluri. Dacă o persoană care se află în atenția publicului nu vorbește despre asta, ce face o persoana care nu are această atenție? Acest nu se întâmplă peste noapte. Iubirea noastră (n.r.- a lui și a fostului său iubit) a devenit dramatică. Într-un cuplu sunt doi oameni. Dacă unul încetează să mai simtă ceva pentru celălalt lucrurile ar trebui să fie cumva mai simple. Ar trebui să îi spună celuilalt: ”, a detaliat bărbatul.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Răzvan Ciobanu, victima hoților!

„Sunt destul de șocat. Paguba nu este foarte mare, Doamne ferește. Momentule este destul de neplăcut, îmi aminteam de o reclamă pe care am văzut-o aseară când viața ți se dă peste cap când ești prădat de hoți. Am ajuns în atelier și mi s-a părut că este mai frig decât de obicei, trebuia să las ceva portarului, dar am intrat că nu aveam bricheta la mine. Am aprins lumina, am intrat în bucătărie și mi s-a părut că e dezordine, mai gol decât era de obicei, toate dulapurile erau deschise și totul pus în mijlocul bucătărie. Există camere pe toată strada și în curtea imobilului unde se află atelierul.

Răzvan Ciobanu, pradă hoților
Răzvan Ciobanu, pradă hoților

Cei care au făcut asta nu sunt foarte inteligenți. Au furat un televizor mare, un ceas care îi aparținea fostului meu prieten. Au furat un telefon și un smartphone mai vechi. Sunt câteva mii de euro, dar nu paguba este lucrul cel mai supărător, ci modul în care viața îți este dată peste cap de un astfel de eveniment. Au intrat pe geamul din bucătărie, nu știu cum l-au deschis că era rabatat, nu știu cum au ieșit. În ultima perioadă este adevărat că sunt tot felul de oameni care mă amenință cu tot felul de lucruri”, a dezvăluit Răzvan Ciobanu.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×