Ionuț Dolănescu, despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu: „Nu mor caii când vor câinii”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
07/01/2019, 17:12
Ionuț Dolănescu, despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu: „Nu mor caii când vor câinii” GALERIE FOTO
Ionuţ Dolănescu a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale, Maria Ciobanu

Ionuţ Dolănescu a vrut să lămurească toate zvonurile despre starea de sănătate a mamei sale, Maria Ciobanu. Fiul lui Ion Dolănescu i-a liniştit pe fanii mamei sale, spunând că Maria Ciobanu este foarte bine, în Los Angeles, şi că nu are probleme de sănătate şi se simte conform vârstei sale, de 82 de ani.

”Am vorbit cu dânsa la telefon aseară (n.r. 5 ianuarie). Se află la Los Angeles şi e perfect sănătoasă. Nu ştiu de unde apar asemenea zvonuri. Acum câteva săptămâni a mai apărut un zvon straniu: că am murit într-un accident de circulaţie. Dar ştiţi cum se spune ”Nu mor caii când vor câinii”. Eu sunt acum în plin turneu în SUA.

Ionuț Dolănescu, despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu

Acum sunt la Seatle, mama e la Los Angeles, unde vom ajunge şi noi peste câteva zile. Mama nu are probleme serioase de sănătate, doar unele specific vârstei, de 82 de ani. Peste câteva zile o să o văd, pentru că ajung la Los Angeles cu turneul. Vom face o petrecere mare la sora mea, la Los Angeles”, a declarat Ionuţ Dolănescu, potrivit wowbiz.ro.

Ionuţ Dolănescu, cântând alături de mama sa, Maria Ciobanu
Ionuţ Dolănescu, cântând alături de mama sa, Maria Ciobanu

Probleme de sănătate destul de serioase ar avea iubitul Mariei Ciobanu, Mircea Cîmpeanu: “Mama se află la Los Angeles, mulţumesc bunului Dumnezeu este bine. Soţul mamei mele, domnul Mircea Câmpeanu, e într-o stare de sănătate mai precară dar să sperăm cu ajutorul bunului Dumnezeu o să îşi revină şi o să fie totul bine. Noi îl iubim şi este chiar un om deosebit. E un om special”, spunea Ionuţ Dolănescu în urmă cu puţin timp.

„Ea este bine, încercăm să o ținem ocupată. Tata Mircea a avut niște probleme de sănătate și nu a mai putut zbura. Rămâne acolo de Crăciun, anul acesta”, a spus şi fiica Mariei Ciobanu, Camelia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×