Ionuț Dolănescu, surpriză pentru fiul acestuia

Ana Chivu   
în Stiri mondene
24/10/2018, 11:22
Ionuț Dolănescu, surpriză pentru fiul acestuia GALERIE FOTO
Ionuț Dolănescu și familia sa

Celebrul Ionuț Dolănescu i-a făcut un cadou de proporții fiului său la aniversarea de zece ani. Se pare că solistul nu se abține în a le face toate poftele copiilor săi, așa că orice dorință a lor este îndeplinită cu siguranță de părinți. Artistul s-a conformat și a organizat o petrecere de zile mari în Florida.

„Sunt român și iubesc țara mea, însă pentru viitorul copiilor mei, Statele Unite reprezintă o opțiune mult dorită. Este mai tot timpul cald, iar bucuria copiilor mei, lângă noi se află unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din lume, Walt Disney World, de asemenea, cosmodromul și centrul spațial de la Cape Canaveral”, a povestit Ionuț Dolănescu pentru libertarea.ro.

Ionuț Dolănescu, petrecere surpriză în Florida pentru fiul său

Ionuț Dolănescu s-a concentrat destul de tare pe starea familiei și pe împlinirea acestora, așa că s-a retras după moartea tatălui și a luat o decizie foarte importantă. Solistul are o relație de peste 11 ani de zile, și are trei copii. Proiectele profesionale și cei mai iubiți din viața lui i-au acaparat toată atenția.

Recent a fost ziua fiului acestuia care a împlinit 10 ani. Motivul de sărbătoare al familiei s-a sărbătorit în Florida, acolo unde au decis artistul împreună cu soția sa să se mute.

Soția și cei trei copii ai lui Ionuț Dolănescu
Soția și cei trei copii ai lui Ionuț Dolănescu

”Soția mă ajută foarte mult, îmi creează repertoriul, ne înțelegem foarte bine. De 11 ani suntem împreună, ne completăm reciproc. Nu știți cât de mult înseamnă pentru un solist ca atunci când e pe scenă, cineva să-i dea răgaz să se odihnescă. Facem atmosferă, ea face parte din mine. În America am ajuns să jucăm și tenis împreună. Doinița joacă foarte bine. Câteodată mă bate. Mă supăr, mă oftic, e mai ageră decât mine, mai ușoară. Face tot ce poate să mă ajute să slăbesc, să fiu în formă, să fim sănătoși”, a mai mărturisit Ionuț Dolănescu pentru libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×