Motivul pentru care Maria Ciobanu și-a anulat toate concertele de sărbători. Ce se întâmplă acum cu artista

Victor Anghel   
în Stiri mondene
03/01/2019, 12:19
Motivul pentru care Maria Ciobanu și-a anulat toate concertele de sărbători. Ce se întâmplă acum cu artista GALERIE FOTO
Motivul pentru care Maria Ciobanu și-a anulat toate concertele de sărbători. Ce se întâmplă acum cu artista

Maria Ciobanu, cunoscută drept și “ciocârlia cântecului popular românesc”, trece printr-o perioadă delicată din viața ei. La aproape o lună de când artista de muzică populară și-a anulat toate concertele s-au aflat noi informații despre acest motiv. În timp ce ea și-a petrecut Crăciunul și Revelionul acasă, în Los Angeles, fiul ei a susținut un spectacol de excepție în noaptea dintre ani într-un restaurant din New York. “Vă așteptăm cu drag la un Revelion care se întâmplă O DATĂ-N VIAȚĂ!” este mesajul cu care Ionuț Dolănescu i-a anunțat pe românii din America că-i așteaptă la concert în noaptea dintre ani.

“Mama se află la Los Angeles, mulţumesc bunului Dumnezeu este bine. Soţul mamei mele, domnul Mircea Câmpeanu, e într-o stare de sănătate mai precară dar să sperăm cu ajutorul bunului Dumnezeu o să îşi revină şi o să fie totul bine. Noi îl iubim şi este chiar un om deosebit. E un om special”, a mărturisit Ionuţ Dolănescu, în urmă cu câteva luni.

Motivul pentru care Maria Ciobanu și-a anulat toate concertele de sărbători. Ce se întâmplă acum cu artista

Potrivit celor mai noi informații despre Maria Ciobanu, artista încă nu este pregătită să revină pe scenă ca să își încânte fanii cu glasul și cântecele sale. Motivul: deocamdată, soțul său nu a primit vești prea bune din partea medicilor care se ocupă de el. Mircea Câmpeanu a fost diagnosticat în urmă cu câțiva ani cu diabet și se confruntă și cu probleme de sănătate. Încă de la mijlocul lunii trecute, soțul celebrei artiste s-a simțit foarte rău, având nevoie de îngrijire permanentă. În plus, doctorii din America i-au interzis să mai călătorească cu avionul, iar Maria Ciobanu a decis să-i rămână alături în aceste momente grele. Cei doi soți locuiesc în casa Cameliei, fiica cea mică a artistei.

Maria Ciobanu și Mircea Cîmpeanu sunt căsătoriți de aproape 40 de ani. Îndrăgita cântăreață de muzică populară are un băiat și două fete: Ionuț Dolănescu,Leontina Văduva și Camelia Ciobanu Filip. Pentru cântăreața care a avut o relație cu regretatul Ion Dolănecu, viaţa chiar a bătut filmul! Cei doi artişti au trăit o poveste de iubire pătimaşă, cu despărţiri şi împăcări, cu violenţă şi trădări. El s-a căsătorit de trei ori, iar ea, de cinci. De fiecare dată, cu altcineva.

Maria Ciobanu alături de cele două fiice și băiatul pe care îl are cu Ion Dălănescu

În septembrie, când a împlinit 81 de ani, Maria Ciobanu le-a transmis fanilor ei un mesaj emoționant. “La ceas aniversar vă doresc multă sănătate, bucurie şi fericire alături de cei dragi. O zi liniştită alături de familie vă doresc. Şi vă mulţumesc din inimă pentru iubirea şi aprecierea dumneavostră! Vă mulţumesc din inimă pentru gândurile frumoase şi mesajele trimise. Vă iubesc şi rămân a voastră Marie”, a scris cântăreața de muzică populară pe o rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×