Răzvan Ciobanu a publicat un document-bombă în scandalul drogurilor

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/09/2018, 18:25
Răzvan Ciobanu a publicat un document-bombă în scandalul drogurilor GALERIE FOTO
Creatorul de modă și-a demonstrat oficial nevinovăția în dosarul drogurilor

Designerul, Răzvan Ciobanu, a cărui nume a apărut în dosarul „Droguri pentru VIP-uri” a adus în față oamenilor care l-au atacat un lucru ce atestă că a scăpat curat din scandalul substanțelor. Acesta a făcut public un document care îl arată total nevinovat în controversatul dosar al drogurilor pentru vedete.

Alte nume cunoscute au fost vizate de anchetatori, nume precum: Elias Armeanca, cântăreț de manele, Carmin Ionescu, fiul solistului trupei Ditrecția 5, dar și Raluca Bădulescu și Marian Ionescu, veniți în calitatea de martori. Aceștia au trecut pe rând la audierile propurorilor ploieșteni. Adrian Cărbunecu și Vincius Andrei Damian au fost arestași preventiv încă din primele zile, iar George Gheorghiu a fost arestat la domiciliu în primele 24 de ore.

Răzvan Ciobanu își demonstrează nevinovăția în scandalul cu droguri

Designerul este nevinovat! Nu a fost găsit ca fiind implicat în dosarul în care a fost anchetat vara aceasta. Creatorul a susținut de la început că nu este consumatorul unor astfel de substanțe. „Încă o dată s-a demonstrat că ura, răutatea și neîncrederea sunt stări meschine pe care noi toți trebuie să le depășim. Așa cum am spus și înainte, o spun și acum, dar de data aceasta cu probe: Sunt nevinovat! Mulțumesc celor care mi-au stat alături, când toată lumea mea se năruia din nou…”, a scris vedeta pe un site de socializare.

Documentul oficial care arată neninovăția creatorului de modă, Răzvan Ciobanu
Documentul oficial care arată neninovăția creatorului de modă, Răzvan Ciobanu

Cum au descoperit anchetatorii afacerea ilegală

Unul dintre cele mai controversate dosare care au vizat numele multor vedete din showbiz-ul românesc a fost dosarul Droguri pentru VIP-uri. Trei bărbați au fost reținuți de procurorii de la DIICOT Ploiești, dintre care doi au ajuns direct în arest preventiv. Investigatorii au reușit să afle mai multe la interogatoriul bărbaților. În urma informațiilor aflate, mai multe vedete autohtone au fost chemate la audieri. „Este un drog foarte scump, este supranumit drogul VIP-urilor, provoacă agitaţie, delir, excitabilitate”, a explicat medicul Liliana Dorobăț.

Răzvan Ciobanu și-a arătat nevinovăția recent pe un site de socializare. Acesta nu și-a arătat implicare în dosarul drogurilor, susținând încă de la început că nu îi cunoaște pe cei trei bărbați. „Sunt suspect ca aş detine droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Droguri pe care le-aş fi procurat de la nişte oameni pe care nu i-am întalnit, cu care nu am vorbit şi pe care nu i-am cunoscut vreodată în această viaţă”, a scris designerul pe un site de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×