Mihai Bendeac, gest altruist pentru un bătrân fără adăpost: ”Omul ăsta stă aici de o lună”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
22/04/2020, 11:32
Mihai Bendeac, gest altruist pentru un bătrân fără adăpost: ”Omul ăsta stă aici de o lună”
Mihai Bendeac, gest altruist pentru un bătrân fără adăpost: ”Omul ăsta stă aici de o lună”. Sursa foto: Instagram.com

Actorul Mihai Bendeac a trăit o experiență emoționantă după ce i-a dat unui bătrân un pachet de pomană. Juratul „iUmor” a dezvăluit pe una dintre paginile sale de socializare care este povestea de viață a bărbatului, dar și motivul pentru care acesta a ajuns în stradă.

Mihai Bendeac, în lacrimi după ce a dat de pomană unui bărbat de pe stradă

Cunoscutul actor și-a vizitat mama de curând pentru a-i duce câteva cumpărături, dar nu a putut trece cu vederea un bărbat care dormea în apropiere de bloc. Mihai Bendeac a făcut un gest altruist pentru bătrânul care și-a pierdut casa și i-a lăsat acestuia un pachet cu alimente.

„Bă, uite, omul ăsta stă aici cred că de o lună. Mă duc până la magazinașul acesta să îi fac un mic pachețel și să i-l dau”, a spus juratul „iUmor” pe InstaStory, relatează cancan.ro

Cine este bărbatul pentru care Mihai Bendeac a făcut acest gest frumos

Mihai Bendeac a mărturisit pe rețeaua de socializare că l-a văzut pe acest bătrân în toate aceste săptămâni de când țara noastră a intrat în stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus. Actorul nu a putut sta cu mâinile în sâni și i-a lăsat omului o pungă, nedorindu-și să-l trezească.

„Omul dormea, n-am vrut să-l deranjez, i-am lăsat punga lângă el. Sper să nu îi vină cuiva vreo idee să-i ia punga, Doamne ferește!

Și cei care locuiți pe aici, prin zonă, pe la maică-mea, dacă vreți să-l ajutați… vă rog din tot sufletul”, a mai spus juratul „iUmor”, vizibil emoționat de situația în care a ajuns acest bărbat.

La scurt timp, una dintre persoanele care a văzut filmulețele i-a scris lui Mihai Bendeac și i-a mărturisit care este povestea de viață a bărbatului. Se pare că acesta a fost profesor de matematică, dar din cauza fiului său care era dependent de jocuri de noroc și-a pierdut casa și a ajuns în stradă.

„Domnul a fost profesor de matematică și fiul lui i-a pierdut casa la aparate… Foarte trist. Dar, dacă o să stai vreodată cu el de vorbă o să vezi cât de inteligent e.

De obicei, stătea pe o bancă, vizazi de Voinicelul, dacă știi unde zic”, i-a scris Andreea, o tânără din București, iar actorul a publicat conversația pe InstaStory.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×