Mihai Bendeac, declarație uluitoare despre Andra! Ce spune despre vedeta de la PRO TV

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/04/2019, 08:44
Mihai Bendeac, declarație uluitoare despre Andra! Ce spune despre vedeta de la PRO TV GALERIE FOTO
Mihai Bendeac, declarație uluitoare despre Andra!

Mihai Bendeac, juratul de la iUmor, a făcut declarații uluitoare, în cadrul unui interviu oferit la TV, despre Andra. Actorul a observat un detaliu intim pe corpul artistei, lucru pe care nu l-a putut ține ascuns. Carismaticul nu se sfiește să își spună în public dorințele sau plăcerile, așa că nici de această dată nu a stat mult pe gânduri.

Mihai Bendeac a făcut o declarație uluitoare despre Andra

În urmă cu câteva ediții, Bendeac a dezvăluit, în cadrul show-ului comic, că are un fetiș, dar nu cu orice, ci cu picioarele oamenilor, în special ale femeilor. „Matache, de ce stai în picioarele goale?”, a întrebat-o juratul pe colega sa de la masa juriului. ”Mi-e cald. Uite lăbile picioarelor”, a spus Delia, amuzată de slăbiciunea sa, făcând chiar glume pe seama ei. „Bendeac are foot fetiș și vrea să îmi filmeze picioarele, îi plac lăbile picioarelor”, a adăugat artista.

La un moment dat, interpreta l-a călcat pe cap cu picioarele goale și i-a dat să mănânce cu ele. ”Nu m-a amenințat, încerca să mă incite, să mă excite. Nu puteam să mă uit, pentru că e incitant într-adevăr pentru mine”, a afirmat juratul. În cadrul interviului din timpul emisiunii, vedeta a făcut un top cu cele mai frumoase fotografii pe wikiFeet, un site pe care celebritățile, și nu numai, își pozează picioarele.

Mihai Bendeac, declarație uluitoare despre Andra! Ce spune despre vedeta de la PRO TV
Mihai Bendeac, verdict pentru picioarele Andrei

„Acum jurizez pentru prima dată picioarele Andrei. Nu”

„Top of the top este Hilary Duff. Și Hilary Duff este și conștientă de treaba asta și și le afișează mereu și incită toată comunitatea”, a spus Mihai. Pe celebrul site se află, pe lângă Delia Matache, Anda Adam și Andra. Așadar, trecând la celebritățile din România, Mihai a făcut și aici o analiză, spunând că: „Anda Adam trebuie să o… Deci, ăsta e rivalul tău de moarte din România, să știi cu cine ai de luptat”. „Andra, 78 de fotografii.

Nu i-am văzut niciodată picioarele Andrei, acum jurizez la prima vedere. Nu”, a jurizat actorul. Delia, surprinsă de verdict, a spus:„Cum, mă, nu?! După ce îți dai seama că nu? Nu înțeleg”. Declarându-se maestru intr-ale…picioarelor, Bendeac a afirmat: „Am, femeie, după atâția ani, niște repere extraordinare. Nu, nu, nu poți să compari aici cu Anda Adam sau cu tine, ai înnebunit?”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×