Mihai Albu, apel disperat către fosta soție. Nu și-a mai văzut fetița de două luni

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
09/05/2020, 19:42
Mihai Albu, apel disperat către fosta soție. Nu și-a mai văzut fetița de două luni
Mihai Albu, apel disperat către fosta soție. Sursa foto:libertatea.ro

Mihai Albu este disperat pentru că nu și-a mai văzut fetița de două luni și face un apel către Iulia, fosta soție. Motivul este pandemia de coronavirus care l-a forțat să stea de parte de Mikaela.

Mihai Albu nu și-a mai văzut fetița de două luni. Apel disperat către Iulia

Celebrul designer de încălțăminte nu și-a mai văzut copilul de două luni, dinainte să înceapă criza provocată de pandemia de coronavirus. Iulia, fosta lui soție, i-a interzis categoric să o mai vadă pe Mikaela pentru a nu risca o eventuală infectare cu noul coronavirus.

Am mai vorbit la telefon cu Mika, iar ea mi-a spus că ne vedem la vară, ca să nu îi dau coronavirus. Mi s-a rupt sufletul. Nu mai am liniște de dorul ei.

Am de gând să insist la Iulia să mă lase să văd fata măcat o oră, la ea în fața blocului. Vin echipat cu mască și mănuși și nici nu iau copilul în brațe.

Doar să o văd. Sper să o înduplec pe Iulia. Accept punctul ei de vedere, dar am să apelez la faptul că și ea este părinte și ar suferi enorm enorm dacă ar fi în locul meu”, a spus Mihai Albu pentru Impact.

Nu mai suportă depărtarea de Mikaela

Mihai Albu nu mai poate de dorul copilului. A suportat cât a suportat, dar nu mai rezistă fără să își vadă fata și face un apel disperat către Iulia, în speranța că o va îndupleca și-i va permite să se întâlnească cu Mika.

În luna februarie, foștii soți au făcut un scandal monstru pentru că Iulia refuza cu vehemență orice fel de întâlnire între Mihai și fetița lor. Designerul a mers acasă la fosta soție, dar aceasta nu l-a lăsat s-o vadă pe Mikaela.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×