La asta nu te-ai fi gândit. Mihai Albu a creat pantofii care țin la distanță noul coronavirus

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
15/04/2020, 18:30
La asta nu te-ai fi gândit. Mihai Albu a creat pantofii care țin la distanță noul coronavirus
Mihai Albu a creat încălțăminte împotriva noului coronavirus. Sursa foto: kanald.ro

Mihai Albu a găsit soluția perfectă împotriva COVID-19. A creat încălțămintea care ține la distanță noul coronavirus. În plus, este foarte comodă și are un design special. Cu siguranță, te va scoate din anonimat.

Mihai Albu a creat încălțămintea contra noului coronavirus

Celebrul designer de încălțăminte, Mihai Albu, și-a pus mintea și imaginația la muncă și rezultatul a fost uimitor. A reușit să creeze încălțămintea care ține la distanță virusul ucigător.

„SMIKArs-urile mele oferă protecție contra COVID, astfel încât să le puteți cumpăra în siguranță”, a scris Mihai Albu pe Facebook, în dreptul imaginii cu pantofii minune.

Pantofi anti Covid, Mihai Albu
Mihai Albu a creat încălțămintea contra noului coronavirus
sursă foto: facebook

Mulțumit de rezultatul său, Mihai Albu a publicat pe contul de facebook o imagine cu pantofii minune, care vor ține la distanță noul coronavirus. Designerul a șocat cu această nouă găselniță.

Este adevărat că modelele lui sunt deosebite, cu design diferit, dar acești pantofi au întrecut orice imaginație.

Mihai Albu crează pantofi de lux din 1995

Încă din anul 1995, Mihai Albu s-a făcut remarcat pe piața din România, iar apoi s-a extins în Anglia, Austria, Franța sau Dubai. S-a axat mai mult pe expoziții. Creațiile sale extravagante și nonconformiste i-au adus numeroase premii și distincții. În plus, a reușit să intre de două ori în World Record Academy cu cea mai înaltă încălțăminte. Tocuri de 31 de centimetri și 37 de centimetri.

Stilul lui a atras atenția mai multor publicații de profil din lume, printre care se numără Vogue Italia și Shoegam. A apărut alături de nume mari ale modei interanționale cum ar fi Christian Louboutin sau Alexander McQueen.

În utlimii douăzeci de ani, Mihai Albu s-a extins cu vânzările și pe piața externă, însă doar online, cel puțin deocamdată. Are contracte cu Hong Kong, Japonia, SUA, Spania, Marea Britanie și Dubai.

A fost căsătorit șase ani cu Iulia

Mihai Albu a fost căsătorit cu Iulia timp de șase ani, dar povestea lor de dragoste s-a sfârșit cu un scandal monstruos. Cei doi au o fetiță, Mikaela, care locuiește cu mama. La câțiva ani de la divorț, au reușit să îngroape securea războiului de dragul copilului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×