Drama neştiută a lui Mihai Albu. „A murit când eu aveam 16 ani, a făcut infarct pe stradă”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
01/02/2020, 17:43
Drama neştiută a lui Mihai Albu. „A murit când eu aveam 16 ani, a făcut infarct pe stradă”
Mihai Albu a creat încălțăminte împotriva noului coronavirus. Sursa foto: kanald.ro

Celebrul designer de pantofi Mihai Albu are o poveste de viaţă incredibilă şi mai puţin cunoscută. Mihai Albu, deşi mereu cu zâmbetul pe buze, a suferit mult la 16 ani, atunci când şi-a pierdut tatăl.

Drama neştiută a lui Mihai Albu. La 16 ani şi-a pierdut tatăl

Mihai Albu a intrat de două ori în Cartea Recordurilor şi a atras atenţia presei internaţionale cu creaţiile sale, scrie spynews.ro. Modelele săi de pantofi au făcut înconjurul lumii, iar numele românului a apărut în cele mai prestigioase reviste din industria modei din toată lumea.

Chiar dacă acum viaţa creatorului de pantofi este una roz, viaţa lui nu a fost una simplă. Acesta a dat examen de trei ori la Arhitectură, pentru a-şi vedea visul împlinit, iar la 16 ani a avut parte de cea mai mare durere a vieţii lui. Tatăl designerului a murit.

Cum a murit tatăl lui Mihai Albu

Mihai Albu a oferit un interviu în care a vorbit despre cea mai grea perioadă din viaţa sa, respectiv despre moartea tatălui său. Designerul a povestit că exact atunci când avea mai multă nevoie de el, tatăl său a murit. Acesta s-a stins în urma unor probleme la inimă.

Durerea a fost cu atât mai mare, cu cât tatăl lui Mihai Albu a murit singur, pe stradă, brusc, în urma unui stop cardio-respirator. Rămas doar cu unul dintre părinţi, Mihai Albu s-a ambiţionat mai tare să înveţe, pentru a-şi face tatăl mândru pe lumea cealaltă.

Ajutat de mamă, care a ţinut loc şi de tată, Mihai Albu a reuşit să-şi vadă visul cu ochii. A ajuns pe picioarele sale, iar numele lui stă pe buzele tuturor, pantofii săi fiind visul oricărei femei.

Mihai Albu a fost căsătorit cu Iulia Albu. Cei doi au divirţat în anul 2012. „Fosta soție are o atitudine mai beligerantă, mai conflictuală. Nu doar cu mine, ci cu toată lumea, dar toate se vor hotărî în instanță. Eu cu Iulia comunicăm foarte rar. Nu mai avem ce să ne spunem, vorbim doar despre copil. Lucrurile se văd altfel dintr-o parte.

Mihai Albu a avut o căsnicie fericită cu Iulia Albu

Am fost fericit în căsătoria cu ea, până a apărut găina, cu un an înainte de divorț. Nu vreau să despic firul. Una e imaginea publică: a început să plimbe găina pe toate bulevardele Bucureștiului și alta e… Ceea ce s-a întamplat cu găina e una, dar e vorba de găină în timpul căsniciei. A mers totul foarte bine, de aia am ajuns la divorț. Nu ne mai înțelegeam.

Au intervenit discuții. Eu nu am de spus cuvinte rele la adresa mamei copilului meu. Mi se pare foarte interesant ce face, s-a implicat în lumea modei, relația dintre noi nu a mai funcționat. Tatăl meu a fost din zona Alba Iulia și de asta ne cheamă Albu. Acum jocurile de cuvinte au trecut în partea cealaltă. La divorț, numele a fost parte din negociere. Și-a construit întreaga carieră pe numele acesta și mi se pare normal să-l păstreze. Că ma deranjează e altceva„, a spus Mihai Albu la vremea respectivă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×