Mama lui Mihai Albu, operată! În ce stare se află şi ce spune creatorul de modă

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/06/2019, 20:23
Mama lui Mihai Albu, operată! În ce stare se află şi ce spune creatorul de modă
Mihai Albu, apel disperat către fosta soție. Sursa foto:libertatea.ro

Mihai Albu trece prin momente dificile. Mama sa, Zenaida, are parte de noi probleme de sănătate, după intervenția chirurgicală suferită în urmă cu o lună. În cursul nopții de joi, 6 iunie, cea care i-a dat viață cunoscutului creator de modă, a trecut prin a doua luxație la nivelul șoldului.

Ce spune Mihai Albu, despre starea de sănătate a mamei sale

Anunțul a fost făcut chiar de Mihai Albu, designerul de modă ținându-și în permanență la curent fanii din mediul online, în legătură cu situația mamei sale, de fiecare dată când aceasta a întâmpinat probleme de sănătate.

Vă mulțumesc din suflet pentru gândurile și susținerea voastră! Pentru cine poate fi interesat, aflați că mama a trecut cu bine de cea de a treia operație, este la terapie intensivă, unde va mai rămâne patru zile… Este bine că a trecut cu bine peste această noapte critică. Mama are un caracter puternic, este optimistă și o mare luptătoare. Abia aștept să o iau acasă! Doamne Ajută” , a transmis creatorul de încălțăminte, printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook.

Mama lui Mihai Albu, Zinaida. Sursa foto:libertatea.ro
Mama lui Mihai Albu, Zinaida. Sursa foto:libertatea.ro

Mihai Albu locuiește împreună cu mama sa

Relația dintre Mihai Albu și mama sa este una extrem de strânsă. De altfel, într-un interviu acordat în urmă cu doi ani, celebrul creator de modă a dezvăluit că Zenaida este persoana căruia îi poate mărturisi absolut orice, ajutându-l să treacă peste toate grijile, grație atitudinii sale optimiste.

Merg pe 55 de ani şi la vârsta asta locuiesc cu mama. (…). Avem o relaţie foarte bună, îi spun tot ce am pe suflet, iar ea e o fire foarte optimistă. (…). S-a ajuns în situaţia asta, ştiţi de ce, dar nu e problemă, mama mă primeşte acasă mereu cu zâmbetul pe buze. (…) La 16 ani, tatăl meu a murit, iar mama m-a crescut singură. La 16 ani, dacă nu o aveam pe mama să mă ajute, să mă instruiască… îi sunt atât de recunoscător, pentru că dacă nu era felul ăsta, optimist, cu respect, cei şapte ani de acasă, nu ajungeam aici. O iubesc, o respect şi-i mulţumesc” , spunea Mihai Albu la vremea respectivă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×