Mama lui Mihai Albu a ajuns la spital! Creatorul de modă a dezvăluit în ce stare se află

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri mondene
05/05/2019, 16:26
Mama lui Mihai Albu a ajuns la spital! Creatorul de modă a dezvăluit în ce stare se află GALERIE FOTO
Mama lui Mihai Albu a fost operata

Designerul Mihai Albu, în vârstă de 56 de ani, a trecut prin clipe grele, zilele trecute, după ce a fost nevoit să-și vadă mama pe un pat de spital. Zinaida, în vârstă de 91 de ani, a suferit o fractură de col femural și a fost operată la un spital din Capitală.

Mama lui Mihai Albu a fost operată cu succes

Operația a fost una cu succes, iar ceea ce a fost mai greu a trecut. Femeia a fost nevoită să rămână două zile la terapie intensivă, dar cu ajutorul fiului său a trecut mai ușor peste această cumpănă din viața ei, pe care a fost nevoită să o treacă la vârsta sa înaintată

“Mama a fost operată la finalul săptămânii trecute, a stat două zile la Terapie Intensivă, mă bucur acum că este mult mai bine. Am încurajat-o înainte de operație, i-am zis că totul o să fie bine și o să vină acele clipe când o voi externa și o voi lua acasă. Țin minte că înainte de intervenție era destul de speriată, dar acum important este că a trecut totul”, a declarat Mihai Albu pentru Click!

Operatia a fost un succes, iar mama lui Mihai Albu se simte bine

Operată la femur, la vârsta de 91 de ani

Artistul a povestit despre acest episod dureros și pe contul său de Facebook: “La 91 ani fractură de col femural, am deplină încredere în specialiștii de la Spitalul de Ortopedie Foișor că o vor pune din nou pe picioare pe mămica mea! Doamne Ajută!”. Admiratorii i-au trimis mesaje de încurajare și i-au trimis mesaje de însănătoșire grabnică.

“Multă sănătate! Doamne ajută!”, “Trebuie să fie bine! Sănătate multă mamei…”, “Multă sănătate! Să o ajute Dumnezeu pe mama dumneavoastră să se vindece!”, “Sănătate maximă!”, “Sănătate mamei tale, cu siguranță o să se refacă rapid!” sunt doar câteva dintre gândurile bune transmise celebrul designer de pantofi de către internauți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×