Iulia şi Mihai Albu, scandal monstru din cauza unei glume despre coronavirus. „Gluma nu a lezat pe nimeni, nici măcar pe găinile şi cocoşii ei”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
19/03/2020, 14:41
Iulia şi Mihai Albu, scandal monstru din cauza unei glume despre coronavirus. „Gluma nu a lezat pe nimeni, nici măcar pe găinile şi cocoşii ei”
Iulia şi Mihai Albu, scandal monstru din cauza coronavirusului. Sursa foto: spynews.ro

Iulia Albu a luat decizia de a nu-şi  mai lăsa fostul soţ să îşi vadă fata după ce acesta a făcut o glumă pe reţeaua de socializare. Mihai Albu i-a recomandat fostei soţii să se autoizileze pentru că munceşte şi astfel ar fi putut lua şi ea coronavirus.

Scandal între Iulia şi Mihai Albu din cauza coronavirusului. De ce nu mai vrea creatoarea de modă să îşi lase fetiţa la tatăl ei

Epidemia de coronavirus a băgat zâzanie între Iulia Albu şi fostul ei soţ. Iulia Albu i-a interzis fostului ei soţ să îşi mai vadă fetiţa, pe care o are împreună cu ea, după ce acesta a făcut o glumă pe reţeaua de socializare.

Mai exact, celebrul designer de încălţăminte a postat o fotografie pe reţeaua de socializare în care poartă pe cap o coroană. La descrierea pozei, Mihai Albu a scris  „Am corona. Nu am virus. Când stai prea mult acasă„.

Gluma lui Mihai Albu
Gluma lui Mihai Albu. Sursa foto: Facebook

Iulia Albu, supărată nevoie mare din cauza glumei făcute de Mihai Albu

Atât i-a trebuit Iuliei Albu ca să pornească scandalul. Creatoarea de modă a declarat într-o emisiune TV că nu o va mai lăsa pe Mikaela, fetiţa cuplului, la tatăl ei în weekend. În plus, Iulia Albu l-a făcut pe fostul ei soţ „penibil”.

Mihai Albu, la rândul lui, a făcut declaraţii vizavi de cele spus de fosta sa soţie. Acesta spune că Iuliei Albu i-ar fi frică ca fetiţa să nu fie infectată cu coronavirus, în contextul în care el îşi vede de treburile lui zilnice.

De asemenea, Mihai Albu a declarat că şi Iulia Albu munceşte şi merge acasă la fetiţa pe care ar putea-o infecta cu coronavirus, ca şi el.

Stimabila a declarat că nu-mi va da copilul pe motiv că încă mă duc la serviciu și se teme că aș putea-o infecta cu virusul Covid-19. Mă întreb, stimabila de ce se duce la serviciu și se expune aceluiași virus și apoi se duce acasă la copil?

Fotografia postata de mine a fost o gluma, poate de plictiseala acumulata dupa patru zile de stat acasa incontinuu si nu a lezat pe nimeni, nici macar pe gainile si cocosii ei. Aceeasi lipsa de respect pe care o cunosc dintotdeauna…penibil intr-adevar! Stimabilei ii transmit: IZOLEAZA-TE!”, a scris Mihai Albu, pe Facebook.

Mihai Albu a mai declarat că a stat în casă timp de patru zile şi i-a recomandat fostei soţii să se autoizoleze.

Instanţa a decis, în urma divorţului dintre Iulia Albu şi Mihai Albu, că tatăl are dreptul să o vadă pe Mikaela o dată la două săptămâni. Rămâne de văzut dacă Iulia Albu se va ţine de cuvânt şi nu îl va mai lăsa pe designerul de încălţăminte să îşi vadă fetiţa în acest weekend, ţinând cont că este rândul lui să stea cu fetiţa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×