Mihaela Spinache, cea mai rebelă profesoară de religie din România, dans cu Mihai Petre: „Credeați că am venit să spun vreo rugăciune?” Video

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
07/02/2020, 21:27
Mihaela Spinache, cea mai rebelă profesoară de religie din România, dans cu Mihai Petre: „Credeați că am venit să spun vreo rugăciune?” Video GALERIE FOTO
Cea mai rebelă profesoară de religie din România, dans lasciv la Românii au talent

Prima ediție a emisiunii Românii au talent din sezonul cu numărul 10 a abundat în momente incredibile, vineri seara. Unul dintre acestea a fost și apariția dezinvoltă a unei profesoare, care a venit la show-ul de televiziune pentru a prezenta cel mai nou dans pe care l-a învățat ea, probabil.

Cea mai rebelă profesoară de religie din România, dans lasciv la Românii au talent

Pe lângă faptul că profesoara Mihaela Spinache modelează sufleletele elevilor, după cum se spune că ar trebui să facă un dascăl, concurenta venită pe scena Românii au talent le predă copiilor chiar religia!

Profesoara i-a cucerit pe jurați de la primele cuvinte pe care le-a rostit imediat cum a urcat pe scenă. Întrebată de unde vine, femeia a răspuns cu mâna pe inimă: ”De acasă!”, iar sala a izbucnit în râs. „Eu dansez. Sunt profesoară de religie. Ce credeați că am venit să spun vreo rugăciune?

”Am avut doar două căsnicii”

Am fost și măritată. Stau în Buftea, dar m-am născut în București. Doar două căsnicii am avut”, a recunoscut ușor dezamăgită profesoara de religie care a ales pentru seara magică de la Pro TV o rochie destul de scurtă, care i-a lăsat la vedere picioarele care l-au făcut pe Florin Călinescu să urmărească cu atenție numărul artistic.

Chiar dacă dansul profesoarei de 47 de ani l-a lăsat rece la început pe Florin Călinescu, actorul apăsând chiar X-ul, ceva l-a făcut să se răzgândească și să vadă potențialul profesoarei de religie.

Mai mult, celebrul actor a spus chiar că pe umărul său stă un înger, dar și un diavol, care se cam ceartă din cauza deciziei sale, așa că Florin Călinescu și-a schimbat decizia, iar profesoara de religie din Buftea, care a ales un dans flamenco a mers mai departe cu trei de ”DA”.

Mihai Călin nu s-a putu abține și chiar s-a dus să danseze cu profesoara de religie, care nu a avut un partener pentru numărul prezentat la Românii au talent. Totuși, nu s-a declarat foarte încântat de dansul doamnei profesoare, iar votul său a fost unul negativ.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×