Mihaela Rădulescu, mesaj de ziua de naștere a lui Florin Călinescu: „Dor de tine”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/04/2020, 16:07
Mihaela Rădulescu, mesaj de ziua de naștere a lui Florin Călinescu: „Dor de tine”
Mihaela Rădulescu, mesaj de ziua de naștere a lui Florin Călinescu: „Dor de tine”. Sursa foto: Instagram.com

Juratul „Românii au talent” Florin Călinescu și-a serbat ziua de naștere pe 29 aprilie, ocazie cu care celebritățile și fanii i-au transmis numeroase mesaje. Printre vedetele care nu au uitat de această aniversare se numără și Mihaela Rădulescu care a scris pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant.

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru ziua de naștere a juratului Florin Călinescu

Mihaela Rădulescu nu a uitat de aniversarea fostului coleg de platou Florin Călinescu căruia i-a transmis un mesaj emoționant pe una dintre paginile sale de socializare. Vedeta a adus în discuție faptul că juratul „Românii au talent” i-a mărturisit în trecut care este fotografia care o definește cel mai mult.

„Florin Călinescu mi-a zis cândva că asta e cea mai sexy poză a mea. Și eu l-am crezut. La mulți ani, Florine! Să fii sănătos!

Dor de tine, de farmecul tău, de sufletul tău, de femeia ta, de multe care-mi amintesc de ce mi-ești mereu drag. (Mi se pare mai mișto să-i zâmbesc eu lui, decât el… lui însuși, de ziua lui)”, a scris vedeta pe contul de socializare.

Cum au reacționat fanii fostei prezentatoare TV la această postare

„Să ne trăiești, dragă Florin Călinescu! Sănătos, iubit și cât vrei tu de fericit #omfain”, au transmis la rândul lor Pavel Bartoș și Andi Moisescu.

Având în vedere că Mihaela Rădulescu a adus în discuție frumusețea din fotografia postată pe pagina sa de socializare, fanii au reacționat imediat și i-au amintit fostei prezentatoare TV foarte multe ipostaze în care a avut ținute sexy care au întors toate privirile.

„Cea mai mişto rochie e aia în care ai apărut în prima finală la Românii au talent şi ți s-a blocat maxilarul când l-ai văzut pe George printre spectatori. Lângă mine, evident”.

„Mâna sus cine își mai aduce aminte Chestiunea Zilei când ai venit fresh, liberă de contract cu o rochie tare. Prin 1999, cred! Pozele au apărut într-o revistă pe care o mai am în arhivă!”.

„Trebuie să recunosc că a avut dreptate domnul Florin Călinescu… ești superbă! De fapt tu ești adorabilă în toate pozele!” sunt doar câteva dintre mesajele primite de fosta prezentatoare de la Pro TV pe contul de Instagram.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×