Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru iubit la zi aniversară. I-a scris și „soacrei”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
20/04/2020, 19:15
Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru iubit la zi aniversară. I-a scris și „soacrei”
Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru iubit, la zi aniversară sursă foto: facebook

Mihaela Rădulescu i-a scris iubitului un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere. Și mama acestuia, Ema, s-a bucurat de atenția vedetei. „La mulți ani, dragul meu! Știi cât de mult te iubesc”!

Mihaela Rădulescu i-a transmis iubitului un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere

20 aprilie este o zi importantă pentru Mihaela Rădulescu. Pe lângă faptul că este a doua zi de Paște, 20 aprilie este ziua de naștere a lui Felix Baumgartner, iubitul vedetei. Astfel că, de șase ani, de când sunt împreună, Mihaela și Felix sărbătoresc această zi importantă.

Pe 20 aprilie, sportivul austriac a împlinit 51 de ani, cu un an mai mult decât vedeta noastră. „La mulți ani, dragul meu! Știi cât de mult te iubesc, așa că îți voi spune doar atât:

„Să strălucești mereu, să faci în continuare lucrurile minunate pe care le faci acolo sus, în aer, iar te asigur că atunci când te vei întoarce acasă, te vei simți în siguranță și iubit”, a scris Mihaela pe Instagram.

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru „soacră”

Cu ocazia acestei zile speciale, Mihaela Rădulescu i-a transmis și soacrei un mesaj de mulțumire și de apreciere: „Mama Eva, vă mulțumesc, vă iubim foarte mult”, a scris vedetea pe Instagram

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună din 2014 și, potrivit mesajelor pe care și le transmit, se bucură de o relație frumoasă și multă iubire.

Vedeta româncă este apropiată și de părinții iubitului, cu care se fotografiază și îi menționează în postări de câte ori are ocazia. În plus, Mihaela i se adresează Evei Baumgartner cu apelativul „mamă”, chiar dacă relația nu este încă una oficială, semn că o admiră și o prețuiește mult.

Austriacul Felix Baumgartner a intrat în Cartea Recordurilor, în 2014, după ce a reușit să depășească viteza sunetului în cădere liberă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×