Mihaela Rădulescu, descriere tragic-comică despre COVID-19: ”Povestea ar fi cam așa”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
29/03/2020, 17:09
Mihaela Rădulescu, descriere tragic-comică despre COVID-19: ”Povestea ar fi cam așa”
Prezentatoarea Mihaela Rădulescu, scurtă radiografie a pandemiei de coronavirus. Sursa foto: Facebook.com

Mihaela Rădulescu a descris perfect situația cu care se confruntă întreaga omenire în momentul de față din cauza coronavirusului. Frumoasa prezentatoare TV încearcă să treacă peste această situație cu capul sus și chiar a reușit să glumească pe această temă.

Prezentatoarea Mihaela Rădulescu, scurtă radiografie a pandemiei de coronavirus

Fosta prezentatoare a emisiunii „Ferma vedetelor” de la Pro TV Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele umblate prin lume, a trecut prin multe situații și a învățat să vadă viața cu alți ochi. Vedeta nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume și a ținut să facă o scurtă radiografie a zilelor noastre, în vremea pandemiei COVID-19.

Iubita lui Felix Baumgartner a realizat o scurtă poveste a unui chinez care a pornit o adevărată criză mondială. Povestea, pe alocuri amuzantă, i-a impresionat pe internauți, în special pentru faptul că este foarte adevărată. Mihaela Rădulescu se întreabă cum ar putea fi descrisă situația actuală fără a părea o compunere de clasa a III-a.

Povestea tragic-comică a zilelor noastre, scrisă de Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu descrie în câteva rânduri situația prin care trece întreaga omenire din cauza pandemiei de coronavirus. Vedeta este de părere că oamenii își vor pierde esența și spiritul stând pe canapea la filme, în timp ce politicienii vor face ceea ce știu ei mai bine.

„Povestea ar fi cam așa: A fost odată un chinez care a mâncat un liliac, în China. După cum era de așteptat o mulțime de oameni din Italia s-au îmbolnăvit, unii au murit, alții au cântat de la balcoane. Deodată, a început prima criza mondială de hârtie igienică pentru nu au mai zburat avioanele.

Ca  apere omenirea au ieșit la luptă medicii și asistentele, iar tuturor oamenilor de pe planetă li s-a ordonat lupte aprig de acasă, de pe canapea, consumând netflix și mâncare. Câinii și pisicile au făcut depresii de la atâtea plimbări și de la câte au văzut prin case pentru stăpânii lor nu au mai plecat la muncă.

Nici copiii nu s-au mai dus la școală și au învățat ce tare e nu înveți nimic. Politicienii și vipurile au fost testați zilnic, iar oamenilor obișnuiți li s-a spus se spele neîncetat pe mâini. Toți cântăreții din vile au cântat live pentru cei din garsoniere, iar din balcoane s-au auzit aplauze. 

Nu erau pentru artiști, ci pentru doctori și asistente, cei mai tari super-eroi din acest război. Femeile nu mai erau așa frumoase pentru erau închise saloanele. Dar absolut toate au învățat gătească. Toată lumea pe net a zis face sport, citește cărți și învață o limbă străină, dar eu cred toți au devenit celebri pe tiktok”, a scris Mihaela Rădulescu în story-ul de pe contul de Instagram.

În altă ordine de idei, vedeta a ținut să descrie și perioada în care vom scăpa de virus, dar și cum se vor purta oamenii. Mihaela Rădulescu nu vede cu ochi buni criza mondială actuală și este de părere că foarte mulți oameni vor rămâne fără locuri de muncă.

„Când au ieșit din case erau mai mulți, acolo unde trăiau cei mai tineri. Cei mai bătrâni au ieșit… mult mai puțini la număr. Nimeni nu mai avea măști și nici nu se mai purtau cu mănuși pentru nu prea mai aveau unde munci.

Și acum, spunețimi voi cum altfel zici povestea asta, total adevărată, fără pară  e o compunere liberă scrisă de un elev de clasa a 3-a ?!”, a mai scris prezentatoarea TV pe contul de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×