Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru fiul său! Ce sfaturi are pentru Ayan, în contextul epidemiei de coronavirus

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/03/2020, 18:55
Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru fiul său! Ce sfaturi are pentru Ayan, în contextul epidemiei de coronavirus
Mihaela Rădulescu, scrisoare adresată fiului său, în plină epidemie de coronavirus. Sursa foto: hepta.ro

În plină epidemie de coronavirus, cele mai cunoscute și apreciate reprezentante ale showbiz-ului autohton îi îndeamnă pe toți cei care le urmăresc activitatea pe rețelele de socializare să dea dovadă de responsabilitate și să respecte măsurile impuse de autorități. „Numai așa putem să ne protejăm atât pe noi, cât și pe cei dragi”, este apelul adresat la unison în această perioadă.

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru fiul său în plină epidemie de coronavirus

Printre celebritățile implicate activ în lupta cu agentul patogen care a făcut zeci de mii de victime din lumea întreagă se numără și Mihaela Rădulescu. Îndrăgita prezentatoarea TV le transmite adesea fanilor să evite deplasările care nu sunt absolut necesare, spre binele lor și al tuturor celor dragi.

De asemenea, într-o scrisoare publicată recent, vedeta îi împărtășește fiului său, toate lucrurile bune pe care le-a învățat în timpul perioadei de carantină, explicându-i cum vede iubirea și ce crede că ne așteaptă în viitor. În plus, tânărul Ayan are parte de sfaturi prețioase în vederea momentului în care se va căsători și va întemeia la rândul său o familie.

Scrisoarea Mihaelei Rădulescu pentru fiul său, Ayan

A fost o schimbare de planuri. Uită ce ți-am spus că într-o zi îți vei găsi iubirea vieții tale. Vrei vrea să analizezi un singur lucru –  dacă această carantină este meritată. Aș spune că orice plan de căsătorie ar trebui să înceapă cu 2 săptămâni de carantină, conform cărților. S-ar putea să te și gândești să împrumuți copiii altora pentru 2 săptămâni. 

Să gătești, să ai grijă de copii fără a avea o bonă, să cureți casa fără a avea o menajeră, să speli rufele, să ai grijă de ea fără a avea niciun fel de stilist. Și niciodată nu vă mutați împreună într-o casă care nu are două băi.  Doar zic lucrurile astea…,deoarece cel mai bun lucru în aceste situații urâte este cât de mult poți învăța din ele.  Cu dragoste, Mama”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul său de Instagram.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×