Mihaela Rădulescu ia în serios virusul periculos din China. Vedeta s-a fotografiat într-o ipostază inedită. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
04/02/2020, 15:33
Mihaela Rădulescu ia în serios virusul periculos din China. Vedeta s-a fotografiat într-o ipostază inedită. FOTO GALERIE FOTO
Mihaela Rădulescu se ferește de coronavirusul din China purtând mască de protecție. Sursa foto: Instagram.com

Tot mai multe vedete sunt panicate și speriate de epidemia de coronavirus din China, iar Mihaela Rădulescu este una dintre acestea. Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat alături de iubitul ei Felix Baumgartner într-o ipostază inediată pe unul dintre aeroporturile din Europa.

Mihaela Rădulescu se ferește de coronavirus purtând mască de protecție

Noul tip de coronavirus din China nu sperie doar oamenii de rând, ci și vedetele din showbiz-ul autohton. Fosta prezentatoare a emisiunii „Ferma vedetelor”, Mihaela Rădulescu, a postat pe rețelele de socializare un mesaj care arată că se protejează împotriva virusului periculos. VEZI FOTO

Și nu doar atât. Vedeta și cascadorul Felix Baumgartner s-au fotografiat pe aeroportul din Paris purtând mască de protecție de culoare negru. Mihaela Rădulescu spune că poate arăta ciudat, dar siguranța și protecția sunt mai presus de orice.

„Poate părea amuzant… sau ciudat…, dar este foarte normal când privești în jur, în fiecare aeroport pe unde mergem. Nu este o glumă, este o simplă precauție. #better #safe..Vom zâmbi mâine, în stil francez :)”, a scris vedeta pe contul de Instagram.

Noua formă de coronavirus provenită din China se răspândește cu rapiditate. Organizația Mondială a Sănătății a declarat în urmă cu câteva zile stare de alertă la nivel global.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, lăudați de Dana Budeanu

Îndrăgita prezentatoare TV Mihaela Rădulescu și iubitul ei nu au fost trecuți cu vederea de creatoarea de stil Dana Budeanu care a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi. Designerul admiră foarte mult stilul libertin și pasiunea pentru sporturile extrem iubite de Mihaela și partenerul ei de viață.

Doamna Mihaela Rădulescu, Mihaela și Felix. Sunt bine rău. Ăștia se potrivesc. Eu nu sunt pe genul pe extrem. Ei sunt d-aștia care astăzi pleacă cu motocicleta, aterizează nu știu unde, iau elicopterul, după care se aruncă în cascadă.

După care ies din cascadă și ăla cu parașuta o și și pe ea de pe munte și aterizează pe nu știu ce deal și de acolo ne rostogolim și nu contează. Luăm nu știu ce camion și trecem prin noroaie și ne trezim și se termină ziua și mă sinucid.

Eu personal m-aș sinucide. Ei se potrivesc foarte bine pentru că sunt pe chestia asta cu sportul”, a mărturisit cea mai acidă stilistă într-un vlog postat pe contul de Youtube.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×