Mihaela Rădulescu a pierdut un copil, la 18 ani. Ce povestește despre drama vieții ei

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/03/2019, 12:44
Mihaela Rădulescu a pierdut un copil, la 18 ani. Ce povestește despre drama vieții ei
Prezentatoarea emisiunii Ferma a trecut printr-un moment trist în tinerețe

Mihaela Rădulescu este o femeie puternică și curajoasă, gata să înfrunte orice situație cu zâmbetul pe buze. Însă nu a avut parte doar de momente frumoase în viața sa. Îndrăgita prezentatoare a vorbit deschis despre un eveniment trist, care a marcat-o pentru totdeauna.

Drama prin care a trecut Mihaela Rădulescu.

Se întâmpla pe când prezentatoarea emisiunii-concurs Ferma, de la Pro TV, avea doar 18 ani. Mihaela Rădulescu rămăsese însărcinată și a fost nevoită să facă avort. Se pare că diva se întristează uneori amintindu-și  de acest moment delicat din viața sa.

În 2007, cu ocazia lansării  filmului românesc „ 4 luni, 3 săptămâni și 2 zile” , Mihaela Rădulescu a dezvăluit acest episod trist prin care a trecut în urmă cu mulți ani. „Pentru mine filmul a fost rascolitor. Uitasem de povestea aia, s-a intamplat cand aveam 18 ani” , spunea îndrăgita prezentatoare, la acea vreme.

Mihaela Rădulescu a făcut avort în tinerețe
Mihaela Rădulescu a făcut avort în tinerețe

Alte vedete care au trecut prin experiența unui avort

Mihaela Rădulescu nu este singura vedetă din Showbiz-ul românesc ce s-a văzut nevoită să recurgă la întreruperea unei sarcini. În urmă cu ceva timp, Daniela Gyorfi a mărturisit că a trecut printr-o astfel de experiență, pe care o consideră traumatizantă. Se întâmpla pe când artista avea doar 21 de ani.

El nu voia sa rămânem împreună, așa că am hotărât cu mama că așa este cel mai bine. Dacă se năștea copilul acela, ar fi avut foarte mult de suferit. Mai mult ca sigur se făcea un scandal de presă imens. Decât să îl părăsești în maternitate, să-l vinzi sau să-l omori, mai bine faci avort. Nu este posibil să naști un copil si mai apoi să-l omori. Dacă se întâmplă să rămâi gravidă și nu vrei acel copil, fă avort, dar nu crimă! Oricum, indiferent de motivele care te-au determinat să iei decizia de a avorta, rămâi traumatizată pe viață” , a povestit Daniela Gyorfi.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×