Daniela Gyorfi şi George Tal se ceartă și se împacă de 12 ani!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
23/05/2018, 16:44
Daniela Gyorfi şi George Tal se ceartă și se împacă de 12 ani! GALERIE FOTO

S-au certat de nenumărate ori, s-au și despărțit, dar întotdeauna s-au împăcat. Vorbim despre Daniela Gyorfi şi George Tal, care formează un cuplu cu năbădăi de aproximativ 12 ani.

Daniela Gyorfi şi George Tal se ceartă des, dar se şi iubesc enorm. Au împreună o fiică, pe Maria, iar de când ea a venit pe lume viaţa lor s-a schimbat complet.

Daniela Gyorfi şi George Tal, două pietre foarte tari!

„Eu l-am cunoscut în Germania. Faptul că el acolo, avea o situaţie, avea şi doi copii din prima căsătorie, eu o aveam aici pe mama… a fost o situaţie puţin complicată. Nu am crezut în relaţia asta. Până la urmă lucrurile s-au aşezat. El a spus să stăm împreună să vedem dacă ne înţelegem. Ne-am certat, ne-am despărţit. Nu a fost niciun motiv, din orgoliu amândoi. Suntem două pietre foarte tari. Nimeni nu a crezut în această relaţie. (…) Nu a fost a treia persoană între noi. Atunci lucrurile clar se schimbă. Bănuieşti, da… suntem geloşi amândoi. Eram şi foarte posesivă. Nu te-am prins, dar dacă vreau!!! (râde) Noi suntem un cuplu absolut normal, ne certăm, avem momente când ne iubim, când suntem aşa la limită. Eu sunt o luptătoare prin excelenţă, sunt extrem de independentă şi vreau mai mult din punct de vedere profesional”, a spus Daniela Gyorfi într-o emisiune TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×