Mihaela Rădulescu a fost desființată de un medic estetician

Ana Chivu   
în Poze haioase
16/09/2018, 21:38
Mihaela Rădulescu a fost desființată de un medic estetician GALERIE FOTO
Mihaela Rădulescu a fost desființată de un medic estetician

La 49 de ani, vedeta de televiziune a trecut prin numeroase schimbări fizice cu ajutorul bisturiului. Unele intervenții de ordin estetic au fost vizibile, altele insesizabile. Bruneta nu a dat foarte multe detalii despre cum, cât și unde a intervenit cu ajutorul medicilor esteticieni.

Citește și: Parcul Verdi, o junglă! Primăria ar putea da 50 de milioane de euro pe el!

Citește și: Diana Dumitrescu s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Mihaela Rădulescu criticată dur de un medic estetician, din cauza intervențiilor

Un medic estetician a criticat-o dur pe vedetă pentru modul în care și-a făcut intervențiile la nivelul imaginii. Acesta susține că fosta divă din juriul emisiunii „Românii au talent” a exagerat cu operațiile.”Estetica este făcută ca să înfrumusețeze, să corecteze imperfecțiuni și nu să urâţească sau să schimbe fizionomia naturală. La nivel mondial tendința este către o estetică moderată și către proceduri non-invazive care nu fac modificări majore și nu lasă cicatrici. Când ne dăm seama că este prea mult și intervențiile pe care am ales să le facem sunt total eronate? Atunci când ne uităm în oglindă și nu ne mai regăsim.

critici operatii estetice mihaela radulescu (5)
Mihaela Rădulescu înainte și după trecerea anilor dar și după intervențiile estetice

Am câteva exemple de pe scena mondenă internaţională şi autohtonă. Unul este cel al starletei Kim Kardashian, care arată impecabil din punct de vedere estetic. Ea și-a păstrat tenul fresh cu ajutorul procedurilor non-invazive, are o intervenție minoră la nas, buzele sunt frumos conturate fără prea mari modificări, pe când dacă analizăm o vedetă de la noi, lucrurile stau complet pe dos. Mihaela Rădulescu are un ten tern, o rinoplastie mai mult decât vizibilă, liftingul de tip cat-eyes i-a schimbat complet fizionomia, iar de buze nu mai vorbim. Sunt exagerate”, a spus cu ochi critic medicul estetician Mihaela Saidac.

Prea multe operații

Mihai Găinușă a publicat pe o rețea de socializare un mesaj special pentru Mihaela Rădulescu. Logodnica lui Felix Baumgartner a fost în vizorul prezentatorului din cauza înfățișării sale mult prea schimbate de la o lună la alta. De asemenea, acesta și-a spus punctul de vedere despre faptul că bruneta a părăsit scaunul de jurat de la emisiunea de talente. ”Ne pleacă valorile, oameni buni! Și nu mă refer aici la valorile materiale, cum ar fi portofelele lui Ghiță, Mazăre sau Udrea, ci la valorile artistice. Mihaela Rădulescu! Ei bine, da, Mihaela Rădulescu a anunțat că nu mai participă la «Românii au talent» (…) Ei bine, cu durere în suflet sau în oricare organ intern, vă anunț că Mihaela Rădulescu a anunțat că se retrage din juriul de la această emisiune (…)

critici operatii estetice mihaela radulescu (11)
Mihaela Rădulescu după trecerea anilor

Problema e că Răduleasca nu poate fi înlocuită de celebra Andra, cea care înlocuiește orice altă vedetă plecată din emisiune, deoarece Andra deja face parte din juriu. Ar putea să i se dea Andrei încă un loc: și în stânga lui Călinescu, dar este derutant. Deci, Mihaela Rădulescu era așteptată de toată lumea să reapară la «Românii au talent». Am văzut oamenii care nu puteau să doarmă toată vara din cauza acestui gând: «Revine Mihaela sau nu?» și a altui gând: «De unde atâția țânțari în cameră? (…)».

Când colo, diva – că așa se numește o persoană care nu mai seamănă cu ea însăși de la o lună la alta – deci, diva a anunțat că renunță la show din motive strict personale. Este îngrozitor. O veste care ne dă efectiv peste cap. Acum, cine de la «Românii au talent» o să mai, o să mai – scuze, că nu știu prea bine ce făcea ea acolo și în ce calitate era în juriu, dar, hai să zicem: cine o să mai vină să își arate minunatele ținute de seară decoltate? , cine o să mai zică cu vocea aia sexy, ușor dogită ori de la fumat ori de la apa rece din piscină: «Mie mi-a plăcut! Tinere, cum te cheamă?», a scris Mihai Găinușă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×