Mihaela Nunweiller, critici dure la adresa familiei Cristinei Țopescu: „Nu o să-i iert”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 16:23
Mihaela Nunweiller, critici dure la adresa familiei Cristinei Țopescu: „Nu o să-i iert”
Mihaela Nunweiller, postări după trecerea în neființă a Cristinei Țopescu *foto: facebook

Mihaela, fiica fostului mare jucător dinamovist Lică Nunweiller, a avut o reacție dură și a adus mai multe acuzații membrilor familiei Cristinei Țopescu. Prietenă apropiată a Cristinei Țopescu, Mihaela Nunweiller a postat mai multe postări pe profilul său de Facebook în urma decesului amicei sale.

Aceasta acuză familia fostei vedete TV de nepăsare și susține că „nu o să-i iert nici pe cei din familia ei, se știu ei, sunt ăia care n-aveau nevoie de ea și care o sunau doar o dată pe an”.

Mihaela Nunweiller, critici dure după dispariția Cristinei Țopescu

Mihaela s-a arătat la fel de supărată și la adresa propriei persoane: „Să ne fie rușine tuturor celor care am cunoscut-o și am lăsat-o să moară ca un câine părăsit”.

Într-o altă postare pe facebook, fiica fostului mare fotbalist dinamovist a vorbit și de presupunerile doctorului Monica Pop:

„Lua tratament pt depresie, cum a spus individa aia de Monica Pop, dar era un tratament ușor, chiar am vorbit despre asta și i-am spus că așa am reușit și eu să trec peste plecarea mamei mele, ajutată de medicamente, dar în doza foarte mică. Și ea mi-a spus că este bine. Și se vedea și simțea că este bine!”.

Mihaela Nunweiller o face praf pe doctorul Monica Pop: „O cretinoidă patentată”

Jignirile au continuat si în finalul aceleiași postări: ”Așa că, doctorița aia care s-a trezit spunând despre Criss (n.r. Cristina Țopescu) că avea depresie și că lua pastile și mai dă și altceva de înțeles, este doar o cretinoidă patentată și o mare zoaie umană”, arată România Tv.

Ulterior Mihaela Nunweiller a șters ambele postări și a publicat o alta în care face apel la decență din partea oamenilor de presă:

„Cristina era un suflet care ardea pt orice fel de nedreptate cu puterea unei flacari mistuitoare, dar nu era instabila in niciun fel! Era determinata si era o luptatoare apriga si pt animalutele napastuite si pt noi, oamenii, semenii ei!”, este descrierea pe care Mihaela Nunweiller i-o face jurnalistei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×