Mihaela Constantinescu, noi amănunte despre starea lui Mihai Constantinescu: „E singurul mod în care poate fi tratat

Catalin Nae   
în Stiri mondene
05/06/2019, 18:20
Mihaela Constantinescu, noi amănunte despre starea lui Mihai Constantinescu: „E singurul mod în care poate fi tratat
Mihaela Constantinescu, noi amănunte despre starea lui Mihai Constantinescu: "E singurul mod în care poate fi tratat

Mihai Constantinescu este internat de săptămâni la spitalul Floreasca, iar starea sa este în continuare una gravă, conform spuselor medicilor. Mihaela Constantinescu, fosta soţie a artistului, a vorbit la Antena Stars despre momentele prin care trece acum şi şi-a exprimat speranţa că fostul ei partener de viaţă va reuşi să treacă cu bine peste aceste clipe grele, în ciuda faptului că acesta se află în comă indusă.

Mihaela Constantinescu spune că starea lui Mihai Constantinescu e stabilă

Mihaela Constantinescu a spus că se fac paşi mici în ceea ce-l priveşte pe Mihai Constantinescu, care se află în stare gravă, dar stabilă „Se fac pași mici, dar avem încredere și avem nevoie de răbdare… starea lui Mihai este stabilă, este în continuare în aceeași situație, se fac pași mici în sensul bun al cuvântului. Este în continuare în comă indusă, pentru că altfel nu au cum. Lucrurile nu se pot repara și nu se pot rezolva. Este singurul mod în care poate fi tratat și ajutat, ca tot ceea s-a stricat, s-a deranjat acolo, să se repare”, a declarat fosta soție a lui Mihai Constantinescu, la postul de televiziune.

Mihai Constantinescu este ţinut în continuare pe aparate, au declarat surse medicale de la Floreasca, pentru Mediafax, iar starea sa nu ar fi evoluat nici spre bine, nici spre rău. El a suferit mai multe stopuri cardio-respiratorii în luna mai. „E în stare gravă, la fel de rea, înţeleg că vegetativă. Încă e ţinut pe aparate. (…) E staţionar acum, starea sa nu a evoluat nici în bine, nici în rău” , au declarat specialiștii pentru sursa citată.

Mihaela Constantinescu şi Mihai Constantinescu
Fosta soţie a lui Mihai Constantinescu este optimistă în privinţa artistului. foto: cancan.ro

Ce probleme medicale are Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a ajuns în stop cardio-respirator  la Spitalul Floreasca, din Capitală, pe 13 mai, iar de atunci se află în comă indusă. În ciuda faptului că medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele acestuia şi spun că şansele să mai ducă o viaţă normală ar fi minime chiar dacă şi-ar reveni, familia sa nu a abandonat speranţa. „Nu pot să dau prea multe detalii despre starea lui Mihai Constantinescu. Se vede deja o mică îmbunătățire, sperăm la mai mult”, a explicat Simona Secrier, soţia sa,  pentru wowbiz.ro.

Reamintim că Mihai Constantinescu a mai avut probleme cu inima în trecut, iar în anul 2008, acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş. Atunci, i s-a pus diagnosticul de  stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie.  Artistul a suferit o nouă intervenţie în 2017, la o valvă mitrală, iar la începutul acestui an, şi-a anulat mai multe concerte din pricina stării de sănătate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×