Ce se întâmplă acum cu Mihai Constantinescu! Declarații de la spital

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/06/2019, 20:16
Ce se întâmplă acum cu Mihai Constantinescu! Declarații de la spital
Mihai Constantinescu trece prin clipe cumplite. Este în continuare internat în spital. Sursa foto: Fabricat In Romania

A trecut aproape o lună de când Mihai Constantinescu se află internat la Spitalul Floreasca din Capitală și se pare că veștile în privința stării sale de sănătate nu sunt, din păcate, printre cele mai bune. Îndrăgitul solist de muzică ușoară  se află în continuare într-o situație extrem de delicată, fiind ținut practic în viață de aparate.

Cum se simte Mihai Constantinescu

Cel puțin așa susțin surse medicale din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, citate de Mediafax. Acestea relatează că starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu nu a evoluat absolut deloc, prin comparație din  momentul în care interpretul a intrat în comă

E în stare gravă, la fel de rea, înţeleg că vegetativă. Încă e ţinut pe aparate. (…) E staţionar acum, starea sa nu a evoluat nici în bine, nici în rău” , au declarat specialiștii pentru sursa citată.

Mihai Constantinescu este unul dintre cei mai îndrăgiți soliști ai muzicii ușoare românești. Sursa foto:ziuanews.ro
Mihai Constantinescu este unul dintre cei mai îndrăgiți soliști ai muzicii ușoare românești. Sursa foto:ziuanews.ro

Declarațiile unei persoane apropiate de Mihai Constantinescu

Din cauza celor trei stopuri cardiace suferite într-un interval scurt de timp, Mihai Constantinescu a intrat în moarte cerebrală. Medicii sunt extrem de rezervați în privința șanselor ca îndrăgitul solist de muzică ușoară să supraviețuiască.

Mai mult decât atât, una dintre ultimele persoane care l-au vizitat la spital a vorbit despre starea de sănătate a bunului său prieten, iar mărturiile sale sunt de-a dreptul cutremurătoare. Potrivit Cancan.ro, cunoscutul interpret și-ar fi prevestit sfârșitul încă de anul trecut, când a  început să-și pregătească locul de veci, la cimitirul Ghencea.

Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația.

Este căsătorit cu Simona Secrier, au făcut nunta în secret. În ultimul an, femeia a renunțat la muncă și a preferat să stea lângă soțul ei. L-a vegheat tot timpul. De altfel, ea va moșteni apartamentul pe care l-au achiziționat cu ajutorul unui credit. Asta este toată averea cântărețului. Nu are nimic altceva pe numele său” , a povestit pentru sursa citată o persoană apropiată de Mihai Constantinescu, exprimându-și  dorința de a rămâne însă anonimă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×