Ce a făcut fosta soție a lui Mihai Constantinescu, la două săptămâni după infarct

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
29/05/2019, 16:57
Ce a făcut fosta soție a lui Mihai Constantinescu, la două săptămâni după infarct
Fosta nevastă a lui Mihai Constantinescu postează rugăciuni pe Internet. Sursa foto: Unica.ro

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu se roagă neîncetat pentru ca artistul să își revină după stopul cardiac suferit de acesta acum două săptămâni. Cântărețul recunoscut pentru o serie de șlagăre care și astăzi sunt în memoria publicului are numeroase probleme de sănătate și, din nefericire, semnele de recuperare lipsesc.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, mesaj emoționant pe Facebook

Mihaela Constantinescu a postat pe pagina ei de Facebook un link cu o rugăciune despre care se spune că face minuni în viața celui care o rostește. Oamenii s-au alăturat femeii și au scris câteva mesaje prin care și-au arătat solidaritatea și părerea de rău față de situația prin care muzicianul trece de mai bine de 14 zile.

”Amin! Doamne ajută! Ieri am fost la biserică şi m-am rugat pentru domnul Mihai şi am aprins lumânări”, a scris Mihaela Constantinescu pe pagina de Facebook, la postarea cu respectiva rugăciune, la unul dintre comentariile internauților. Artistul este în continuare conectat la aparate, iar familia speră la un miracol.

Mihai Constantinescu e în continuare în stare gravă. Sursa foto; KANAL D

Soția lui Constantinescu nu vrea să îl deconecteze de la aparate

Situația artistului este una de-a dreptul dramatică. Medicii roagă familia să decidă deconectarea de la aparate căci nu mai există nicio șansă. Soția, Simona, refuză cu orice preț acest lucru și spune că trebuie să se întâmple o minune cu marele artist, căci speranța e singurul medicament pentru cei din jurul său.

”Mihai a făcut un stop cardio-respirator ieri dimineaţă la ora 5.00. Am sunat la ambulanţă şi i-au făcut masaj cardiac 20 şi ceva de minute. Mihai este la spitalul Floreasca, pe secţia Terapie Intensivă, în stare gravă, se luptă pentru viaţa lui. Numai rugăciunile noastre şi bunul Dumnezeu pot face o minune.

Nu sunt în stare de nimic, nu pot să vorbesc. Eu cred că dacă toţi cei care îl iubesc pe Mihai şi se roagă pentru el, Mihai va simţi iubirea lor şi se va lupta pentru viaţa lui şi pentru cei ce-l iubesc“, a declarat Simona Secrier acum câteva zile, după cele întâmplate cu Mihai, scrie adevărul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×