Veste bună despre starea lui Mihai Constantinescu. Fosta sa soție a făcut anunțul: ”Totul va fi bine”

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/05/2019, 13:21
Veste bună despre starea lui Mihai Constantinescu. Fosta sa soție a făcut anunțul: ”Totul va fi bine”
Starea lui Mihai Constantinescu s-a îmbunătățit. Sursa foto: ciao.ro

Starea lui Mihai Constantinescu se îmbunătățește, iar asta reiese din optimismul fostei neveste a marelui artist. Aceasta este încrezătoare că muzicianul se va recupera și spune că totul va fi bine. Fosta soție a vorbit despre starea actuală a cântărețului, despre care a spus că este una stabilă, însă oamenii trebuie să se roage în continuare pentru artist.

Starea lui Mihai Constantinescu, îmbunătățită

Mihaela Constantinescu spune că e nevoie de multă răbdare și de încredere atât în forțele artistului de a lupta cu situația în care se află, dar și în medicii care îl au sub supraveghere. Acum starea lui Mihai e stabilă, dar trebuie să avem răbdare şi să credem că totul va fi bine. E încă în comă indusă, dar va fi bine, ne rugăm în continuare pentru sănătatea lui”, a declarat Mihaela pentru click.ro.

Cântărețul în vârstă de 73 de ani se luptă de mai mult timp pentru viața lui, căci a fost depistat cu mai multe afecțiuni cardiace. A trecut prin intervenții chirurgicale pe cord deschis, iar recent a suferit un atac cerebral și două stopuri cardiorespiratorii. Acesta fusese internat de urgență în urmă cu câteva săptămâni la un spital din București.

Mihai Constantinescu, alături de Simona Secrier. Sursa foto: româniatv.net

Constantinescu a fost internat pe 13 mai

Mihai Constantinescu a ajuns la spital pe 13 mai, mai exact. În anul 2017 suferise două intervenții chirurgicale la inimă. Cântărețul a fost diagnosticat în urmă cu foarte mulți ani și cu insuficiență pulmonară, pe lângă bolile de inimă care i-au creat mari probleme. În ciuda acestor afecțiuni, Mihai Constantinescu a continuat să participe la spectacole prin toată țara.

”Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea”, a declarat actuala soție, Simona Secrier, imediat după ce acesta a fost internat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×