Mihaela Călin, prezentatoarea Observator, a născut! Prima imagine cu bebeluşul ştiristei de la Antena 1

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/07/2019, 11:53
Mihaela Călin, prezentatoarea Observator, a născut! Prima imagine cu bebeluşul ştiristei de la Antena 1
Mihaela Călin a născut ieri după amiază. Sursa foto: observator.tv

Mihaela Călin de la Observatorul Antenei 1 a născut! Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 din partea medicilor. Bebelușul cântărea la naștere 3 kilograme și 300 de grame. Mihaela a avut o naștere fără probleme, iar de acum rolul vieții sale se schimbă radical.

Mihaela Călin a născut un băiețel. Îl cheamă Petru

Mihaela Călin și partenerul ei au fost extrem de emoționați în ultimele zile și se așteptau ca momentul acesta să vină cât mai repede. Bebelușul a venit pe lume la momentul potrivit și a adus multă bucurie în familia știristei. Aceasta a ales și un nume pentru copil, de fapt, s-a consultat cu nașa Andreea Berecleanu și s-a stabilit că îl va chema Petru.

Numele nu este ales întâmplător, căci așa îl cheamă și pe băiatul Andreei Berecleanu. Vedeta Antenei 1 face parte din echipa Observator de mai bine de 11 ani. Va sta o perioadă în recuperare după naștere, iar apoi se va întoarce pe micul ecran, căci abia așteaptă să le ofere din nou românilor principalele știri ale zilei.

El este Petru, băiețelul adus pe lume de Mihaela Călin. Sursa foto: Instagram Mihaela Călin

Mihaela, între carieră și familie

Mihaela nu a putut rezista și a publicat o fotografie cu mușchetarul ei, surprinzându-i pe fani. „Fiecare își face viața după cum îi cere sufletul. Pentru mine cariera nu a stat niciodată în calea unei relații. Viața personală are cursul ei și trebuie să îți urmezi sufletul. Eu sunt cu cineva. Ne înțelegem foarte bine. Nu trebuie să facem compormisuri ca să avem timp și pentru noi. Îmi doresc un copil în viitor, dar nu fac o țintă momentan din acest lucru”, a mărturisit Mihaela Călin recent, scrie cancan.ro.

Mihaela Călin este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv din România, o figură emblematică a Observatorului de la Antena 1, alături de fosta prezentatoare Sandra Stoicescu și de Andreea Berecleanu. Mihaela Călin prezenta Observatorul de la orele 13 și 16.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×