Cum arată Lavinia Pîrva la o lună după ce a născut. Transformarea e uluitoare

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/07/2019, 16:16
Cum arată Lavinia Pîrva la o lună după ce a născut. Transformarea e uluitoare GALERIE FOTO
Cum arată Lavinia Pîrva după ce a născut. Sursa foto: adevarul.ro

Wow, cum arată Lavinia Pîrva la o lună după ce a născut! Mulți s-au speriat atunci când au văzut cum arăta soția lui Ștefan Bănică Jr în ultima lună de sarcină. Era imensă, se umflase foarte tare și la față, iar dacă nu știai cine este, habar nu aveai că este chiar Lavinia Pîrva.

Cum arată Lavinia Pîrva la o lună după ce a născut

Cântăreața a născut un băiețel perfect sănătos, apoi s-a pus pe muncă pentru recuperarea siluetei pierdute pe timpul sarcinii. Cu siguranță drumul nu a fost ușor, dar la numai o lună după ce a născut, Lavinia Pîrva mai că a revenit la trupul zvelt de dinainte.

Cântăreața nu s-a ferit să arate progresele făcute, ba chiar s-a lăsat fotografiată din cap până în picioare pentru a le arăta răutăcioșilor care au criticat-o cât de mult a slăbit de când a născut.

Cum arată Lavinia Pîrva după ce a născut
Cum arată Lavinia Pîrva după ce a născut

Lavinia Pîrva s-a lăsat fotografiată

Fotografia o arată pe Lavinia împingând căruciorul micuţului ei. Astfel ne-a oferit ocazia să vedem şi cum arată artista la doar o lună după naştere. Şi trebuie să recunoaştem că soţia lui Ştefan Bănică Jr. se recuperează rapid, iar în curând unii s-ar putea întreba dacă nu cumva a folosit o mamă surogat pentru a-l aduce pe lume pe micuțul Alexandru.

Cel care a dat vestea nașterii a fost chiar Ștefan Bănică Jr., care a postat o poza emoșionantă pe Facebook: „Sunt fericit pentru ca a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios si sanatos, Alexandru Banica. Eu si sotia mea va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi in aceasta perioada, pentru faptul ca ne-ati respectat intimitatea si pentru toate mesajele frumoase”, scria în urmă cu o lună îndrăgitul cântăreț.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva s-au căsătorit în secret în anul 2017. Nici măcar participanții la nuntă nu au știut mult timp că sunt nuntași. Cântărețul și-a luat iubita și mai mulți prieteni în Bulgaria, sub pretextul aniversării zilei sale de naștere. Abia ajunși acolo, invitații au aflat că cei doi se căsătoresc. Evenimentul a fost astfel ținut departe de ochii curioșilor.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×