Andreea Marin, săgeți către Lavinia Pîrva după ce a născut? Ce a zis fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/05/2019, 11:25
Andreea Marin, săgeți către Lavinia Pîrva după ce a născut? Ce a zis fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr
Andreea Marin, mesaj cu subînțeles pe pagina sa de Facebook. Sursa foto:Facebook

Andreea Marin este una dintre vedetele cele mai active pe rețelele sociale. Fosta prezentatoare TV, cunsocută sub numele de „Zâna Surprizelor”, grație emisiunii care i-a adus celebritatea, le împărtășește periodic gândurile și părerile sale fanilor care îi urmăresc activitatea. Cea mai recentă postare i-a pus însă pe gânduri pe aceștia.

Mesaj cu subînțeles pentru Lavinia Pârva?

Într-o postare publicată pe contul personal de Facebook, Andreea Marin mărturisește că nu se consideră perfectă, nici măcar din punct de vedere fizic, însă nu aspiră la atingerea unor astfel de idealuri, pentru că echilibrul și sănătatea sunt lucrurile cele mai importante. Mesajul i-a făcut pe mulți dintre fani să se întrebe dacă nu cumva „Zâna” trimite săgeți subtile către Lavinia Pârva, actuala soție a lui Ștefan Bănică Junior, care i-a dăruit artistului încă un copil.

Nu, nu sunt un om perfect, și nici o siluetă perfectă nu am avut vreodată. Ceea ce caut nu e perfecțiunea, ci echilibrul și o stare de sănătate bună. Desigur, uneori cei din jurul nostru vor să vadă în noi ce e mai bun, dar important e că oamenii să nu se lase inspirați doar de simplul fapt că apărem la televizor, ci de faptele noastre concrete și atitudinea noastra în viață, pe termen lung. Știu un lucru: că sunt neobosită în a căuta soluții pentru o viață echilibrată și, atunci când descopăr ceva ce se dovedește a fi bun pentru mine, împartășesc în dorința de a afla și cei din jur despre asta. Ce e bun pentru mine, poate fi bun și pentru tine!” , a scris Andreea Marin, pe respectiva rețea de socializare.

Andreea Marin, alături de fiica sa, Violeta, pe când era mai mică. Sursa foto:Facebook
Andreea Marin, alături de fiica sa, Violeta, pe când era mai mică. Sursa foto:Facebook

Andreea Marin despre fiica sa: „Mă uit la ea și mă văd pe mine”

Pe lângă o carieră de succes, Andreea Marin se poate mândri și cu fiica sa, o frumoasă adolescentă, în vârstă de 12 ani. Într-un interviu acordat recent, fosta prezentatoare TV mărturisea că Violeta începe să îi semene din ce în ce mai mult, lucru care o bucură nespus.

Este cea mai bună prietenă a mea. Și deja e mare, are simțul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaștri față de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea și mă văd pe mine, Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieșim în parcuri. Avem grijă de animalele noastre, grădinărim împreună. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place și pianul. Pe plan artistic moștenește câte ceva și de la mine, și de la tatăl ei. E firesc să fie așa” , spunea Andreea Marin.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×