Cum arată Lavinia Pîrva după ce a născut. Cine este doctorul care a asistat-o la naștere

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/05/2019, 11:47
Cum arată Lavinia Pîrva după ce a născut. Cine este doctorul care a asistat-o la naștere GALERIE FOTO
Cântăreața Lavinia Pîrva a născut un băiat perfect sănătos, joi, 16 mai Sursa foto: Google.com

Cântăreața Lavinia Pîrva a născut joi, 16 mai, un băiat perfect sănătos care va purta numele Alexandru. Ștefan Bănică Jr., soțul artistei a fost cel care a făcut anunțul venirii pe lume a bebelușului, pe pagina personă de Facebook.

Cine este doctorul care a asistat-o la naștere pe vedetă

Lavinia Pîrva a adus pe lume ieri, 16 mai, primul copil, un băiețel sănătos care se va numi Alexandru. Vestea venirii bebelușului pe lume a fost dată de soțul artistei, Ștefan Bănică Jr., pe pagina personală de Facebook.

Vedeta a ținut să îi mulțumească doctorului cu care a născut printr-o postare, pe Instagram. ,,El este îngerul mămicilor, el este omul cu care m-as duce pana in pânzele albe atunci când Dumnezeu te înzestrează cu aceasta minune numita naștere! Acesta este un om caruia nu am cuvinte să ii multumesc! Este de un profesionalism, perspicacitate, blândețe și un fel de modestie pe care nu o întâlnești decât la astfel de oameni, oameni extrem de rari și valoroși!!Multumim Dr. Conferențiar Doru Herghelegiu pentru aducerea pe lume a fiului nostru minunat Alexandru Banica!❤️❤️❤️”, a scris cântăreața în dreptul unei fotografii cu ea și medicul.

,,Obstetrica a fost specialitatea care a fost posibil de urmat în 1982, când am terminat eu facultatea, pentru că nu puteam face chiar ce voiam. Este o specialitate frumoasă care mi-a oferit satisfacții mari. S-au întâmplat multe lucruri noi în obstetrică. Dacă înainte de 1990 nu știam mai nimic despre evoluția unei sarcini, după aceea au început și la noi să apară mijloacele moderne de investigare. Și în lume obstetrica a fost una dintrespecialitățile care a beneficiat mult de tehnologie. Eu am prins în acești 30 de ani de profesie modificări radicale în ceea ce privește evoluția specialității, care mă fac să fiu bucuros că am optat pentru ea.”, a spus doctorul despre meseria de obstetrician.

Lavinia Părva și doctorul care a ajutat-o să nască
Cum arată Lavinia Pîrva după ce a născut foto: instagram.com/laviniapirvaoficial

Ștefan Bănică Junior este fericitul tată a trei copii

În fotografia realizată după naștere, Lavinia Pîrva radiază de fericire și pare mult mai slabă decât era în timpul sarcinii. Pe perioada sarcinii cântăreața s-a îngrășat foarte mult, iar gleznele i s-au umplat încât a fost nevoită să poarte numai încălțăminte sport.

Pe toată durata sarcinii, cântăreața a fost o persoană foarte activă. Lavinia Pîrva a continuat să își desfășoare activitatea muzicală, să meargp la salon și ăn studioul de înregistrări. ”Mă simt foarte bine, nu am greţuri. Acum mă aflu la studio”, a declarat vedeta pentru Click!

Cântărețul Ștefan Bănică Junior  a devenit ieri, 16 mai, tată pentru a treia oară. Cântărețul are o fată, Violeta (11 ani) cu fosta prezentatoare tv Andreea Marin și un băiat  de 15 ani, Radu Ștefan din căsătoria cu Camelia Constantinescu. Radu Ștefnn este un copil foare talentat și își dorește să urmeze o carieră în actorie, la fel ca tatăl lui.

Ștefan Bănică Junior a fost felicitat de internauți și fani din mediul online.

 „Doamenlor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Mos Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a fost anunțul lui Bănică anul trecut când a dat vestea că soția sa, Lavinia Pîrva este însărcinată.

Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pîrva s-au căsătorit în secret, în Bulgaria, în toamna anului 2016. Cei doi au avut o nuntă restrânsă la care au luat parte doar prietenii apropiați.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×