Lavinia Pârva, transformată total! Cum arată în ultimul trimestru de sarcină

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/05/2019, 13:30
Lavinia Pârva, transformată total! Cum arată în ultimul trimestru de sarcină GALERIE FOTO
Lavinia va naște în curând. Sursa foto: Facebook Lavinia Pârva

Lavinia Pârva este în ultimul trimestru de sarcină, iar zilele trecute a fost surprinsă de fotoreporteri pe stradă. Partenera lui Ștefan Bănică Junior s-a îngrășat vizibil. Mai are puțin și va aduce pe lume primul ei copil. Fosta membră a trupei Spicy a ieșit la cumpărături cu mama ei, însă puțini ar fi recunoscut-o având în vedere cât de schimbată e.

Lavinia Pârva, gata să devină mămică

Chiar dacă este însărcinată, Lavinia nu stă locului o clipă. Este foarte activă și pune la punct ultimele pregătiri pentru momentul în care va naște. Revista Viva! a publicat o fotografie în care cântăreața apare alături de mama ei în oraș. Lavinia e îmbrăcată în negru și poartă o jachetă mov în imaginea care apare pe viva.ro (fotografia, mai jos).

Lavinia are aproape 35 de ani și va deveni mamă pentru prima oară. Recent, Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre noua lui iluzie, căci cântărețul mai are doi copii. „Aştept cu mare drag şi mare dragoste. Ca orice părinte, îmi doresc să aibă un viitor frumos. Să stea într-o ţară unde poate să crească frumos, să se dezvolte.

Lavinia este vizibil transformată de sarcină. Sursa foto: viva.ro.

Ștefan Bănică Junior, pentru a treia oară tată

Nu îmi e teamă de lumea în care trăim şi pentru că devin pentru a treia oară tată, las lucrurile să vină de la sine. E o vorbă: «Spune-i lui Dumnezeu ce planuri ai ca să râdă de tine»“, a mărturisit Bănică pentru Libertatea.ro. Lavinia susține că nu au plănuit venirea pe lume a copilului, ci că acest moment i-a ales pe ei, de fapt.

Lavinia a declarat recent că și-a dorit dintotdeauna să fie mamă, însă a așteptat momentul potrivit, cel în care se simțea responsabilă și matură. Vedeta declarase că va naște atunci când primăvara își va da întâlnire cu vara, asta însemnând că este pregătită pentru travaliu la finalul acestei luni, respectiv începutul lunii iunie.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×