Andreea Berecleanu a trecut prin clipe dramatice: „Fiul meu și-a băgat cuțitul în mână”

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
27/06/2019, 14:50
Andreea Berecleanu a trecut prin clipe dramatice: „Fiul meu și-a băgat cuțitul în mână” GALERIE FOTO
Andreea Berecleanu a trecut prin clipe dramatice, in direct, la TV

Vedeta de televiziune Andreea Berecleanu a trecut prin clipe dramatice, chiar în timp ce prezenta știrile Antenei 1. Frumoasa prezentatoare a spus recent într-un interviu pentru Antena Stars că a rămas fără voce atunci când a primit un mesaj de acasă, în care cineva îi spunea că fiul său s-a rănit foarte grav.

Andreea Berecleanu a trecut prin clipe dramatice, chiar în noaptea de Halloween

Totul s-a petrecut în seara de Halloween, în urmă cu mai mulți ani. Totul se desfîșura în mod normal, Andreea Berecleanu prezenta Observatorul, când într-o pauză a primit un mesaj care a tulburat-o pe loc. Fiul său a încercat să modeleze un dovleac, însă cuâitul i-a scăpat.

„Eram în emisie, singură, la 19:00 și era Halloween, când am primit un mesaj că Petru (n.r. fiul ei) s-a rănit încercând să decupeze un dovleac, și-a înfipt cuțitul în palmă. A fost un moment greu, nu știam ce să fac, am rămas fără aer, la propriu și fără voce.

Andreea Berecleanu a trecut prin clipe dramatice
Andreea Berecleanu a trecut prin clipe dramatice, dupa ce a aflat ca fiul sau s-a ranit grav

Fiul Andreei Berecleanu s-a umplut de sânge, după ce și-a înfipt un cuțit în palmă

În momentul în care am citit mesajele mi-am dat seama că este în regulă, s-a rezolvat, dar am trecut prin momente cumplite. Mi-a fost foarte greu să continui jurnalul, pentru că îmi pierdusem vocea, din cauza spaimei.

M-am asigurat că totul este bine acasă și am continuat jurnalul”, a dezvăluit Andreea Berecleanu în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Andreea Berecleanu are 44 de ani și este una dintre cele mai admirate prezentatoare din România. Frumoasa vedetă de televiziune este mama a doi copii, Eva și Petru, din mariajul cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu. În prezent, Andreea Berecleanu și-a refăcut viața, după divorț, alături de medicul estetician Constantin Stan, foarte cunoscut în domeniul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×