Reghe, clipe DRAMATICE: „Tuturor ne e frică de MOARTE! Laur era dărîmat!” Anunţul Prodancei!

Mirela Apostol   
în Fotbal intern
19/11/2015, 15:10
Reghe, clipe DRAMATICE: „Tuturor ne e frică de MOARTE! Laur era dărîmat!” Anunţul Prodancei! GALERIE FOTO

După ce a descoperit că are un nodul la sân, Prodanca şi-a scos implanturile vechi. Împreună cu soţul ei a decis să-şi pună silicoane noi. Ea a povestit toate detaliile despre noii sâni şi despre multe altele şi trăirile pe care le-a avut Laurenţiu Reghecampf de-a lungul grelei încercări pe care Anamaria Prodan a avut-o în Turcia

Cum ai reacţionat când ai aflat că ai un nodul la sân?

Fiind o fire super optimistă mă gândeam non stop că totul este perfect, că nimic nu mi se poate întâmpla, că am 4 pitici de care trebuie să am grijă, să-i văd la casele lor. Mă rugam lui Dumnezeu să mă ajute să trec peste hopul ăsta, ştiam că mă iubeşte şi că nu o să lase să se întâmple aşa ceva. Când gândeşti pozitiv în viaţă nu se poate să nu reuşeşti. În schimb, Laur a fost dărâmat, nu l-am văzut niciodată aşa.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA CUM ARATA NOILE IMPLANTURI ALE PRODANCEI

Se purta cu mine exact cum te porţi cu un lucru extrem de fragil. Făceam chiar şi glume cu el. Este îngrozitor de sensibil Laur al meu. Am vorbit ore în şir în care i-am spus că simt că totul o să fie bine. În secunda în care mi s-a spus m-am panicat. Pentru o secundă m-am gândit la ce e mai rău, după care, repet, mi-am spus şi mi-am repetat non stop: „O să fie totul bine!”. Este o reacţie firească. Tuturor ne e frică de moarte chiar dacă nu recunoaştem asta. Mie una mi-e frică. De asta mă rog mereu la Dumnezeu să mă lase pe pământ până îmi văd copiii realizaţi din toate punctele de vedere.

Mă simţeam ciudat fără implanturi

Şi acum cum eşti, după ce ai trecut prin ce ai trecut?

Mă simt minunat. Biopsia a ieşit perfect, am trecut de emoţii. Am stat mult şi am cântărit dacă este cazul să îmi pun din nou implanturi. Cred totuşi că obişnuinţa este o a doua natură. Mă simţeam ciudat fără implanturi… Am stat de vorbă cu medicul din Turcia, Murat, şi mi-a explicat că nu este nici o problemă dacă îmi pun din nou silicoane. Am tras o sperietură groaznică oricum.  Optimistă fiind din fire am ştiut că totul o să fie OK. Când gândeşti pozitiv totul iese perfect!

Ce a spus mama ta când a aflat că ai un nodul la sân şi că trebuie să îţi scoţi vechile silicoane?

Mama a fost alături de mine. Bineînţeles că a fost disperată, dar i-am explicat pas cu pas tot ce am făcut şi tot ce mi-a spus doctorul. În familia noastră femeile şi au luat deciziile singure întotdeauna. Mama ştie ce caracter am, s-a obişnuit să afle ce fac după ce iau decizia. Toate femeile din familia Prodan sunt foarte căpoase .

Ai hotărât singură să îţi pui din nou implanturi?

Nuuu, să îţi povestesc. M-am întors din Turcia şi împreună cu soţul meu am hotărât că nu este nici un pericol să îmi pun din nou implanturi. Ce-i drept, mi-am pus mult mai mici. De bun simţ. Făceam glume şi spuneam că la vârsta  mea înaintată arăt perfect cu mărimea pe care o am acum. Pot să stau liniştită, nu trebuie să mai schimb până mor nici o proteză. Înainte să iau această decizie am vorbit şi cu fetele mele care acum sunt mari şi vorbim ca între adulţi, luăm decizii împreună. Erau puţin speriate. Le-am explicat că nu este nici un fel de pericol dacă îmi pun din nou implanturi. Ele sunt mereu lângă mine. Am hotărât să spunem aşa, în familie, că este bine să am proteze mai mici. Dacă îţi spun că nu ştiu ce mărime au implanturile mele poate nu o să crezi, soţul meu ştie, el a ales. Eu sunt altfel, eu spun ce am de spus. De restul se ocupă soţul meu şi în cazul de faţă doctorul meu, Murat. Eu am spus doar că vreau să arăt perfect. Că nu vreau să fiu penibilă la 43 de ani, că vreau să nu se vadă nimic. Am spus că vreau să fiu decentă şi frumoasă . Laurenţiu a stat de vorbă cu doctorul. Pentru mine este important ca soţul meu să fie fericit. Vreau ca el să fie mândru de mine.

Vreau să fiu o bătrânică simpatică, nu-mi doresc o faţă de plastic

Te-ai gândit să îţi mai faci în viitorul apropiat vreo operaţie estetică?

Să fiu sinceră acum nu cred că-mi trebuie alte operaţii estetice, dar, dacă o să simt şi o să văd că este cazul, normal că o să-mi fac. Asta este o chestie de respect pentru mine, pentru soţul mei şi pentru admiratorii mei, dar, în primul rând din respect pentru mine vreau să arăt foarte bine. Când eşti persoană publică nu poţi să te prezinţi oricum. Totul însă cu limită. Vreau să fiu o bătrânică simpatică, nu-mi doresc o faţă de plastic.

Crezi că sunt multe vedete din România care nu recunosc că au operaţii estetice?

Normal că 99,9% din vedetele din România au operaţii estetice care se şi văd. După părerea mea cad în penibil când spun că nu au nimic făcut la faţă sau la corp. Este vorba de educaţie, mint pentru că nu au încredere în ele, pentru că nu se simt bine în pielea lor nici cu operaţii, nici fără ele. Eu una am spus mereu ce mi-am făcut sau ce mi-aş face . Multe vedete se operează pe barter, nu au săracele bani. Îţi dai seama cum le ies operaţiile?! Nu plăteşti, accepţi orice. Oricum noi avem atât de puţine vedete în România, încât le numeri pe degetele de la o mână, restul sunt pseudo vedete penibile. Eu mă distrez teribil când văd prin presă şi pe la TV aşa zise vedete care arată de zici că s-au costumat şi mascat de Halloween . Ele se cred frumoase, săracele. Sunt penibile şi ce e tragic este faptul că nici nu realizează că sunt aşa.

Cum te înţelegi cu copiii tăi?

Sunt o mamă dură, dar când vine vorba despre viaţa fetelor mele le dau mereu sfaturi. Nu pot să oblig pe nimeni să le şi urmeze. La 17 ani îţi cam iei deciziile singură. Aşa face Rebecca. Este adevărat că până acum nu a ieşit din cuvântul meu, dar…. Creşte şi are ideile ei, are conturată în minte viaţa ei. Este atât de matură, încât mă lasă cu gura căscată de multe ori. La fel şi Sarah. Ştiu exact ceea ce vor face în viaţă. Drumurile lor sunt trasate de câţiva ani.

Crezi că şi fetele tale vor face ca tine, că îşi vor pune implanturi?

Ce să zic, le-am întrebat dacă îşi doresc asta. Rebecca mi-a răspuns imediat că nu. Ea este model şi nu are nevoie. Plus că are conformaţia de aşa natură, încât nu ar arăta bine cu sânii mari. Deci am scăpat de o problemă.  Sarah însă mă moşteneşte  cred că o să îşi dorească la fel ca mine o reducţie nu o mărire . Asta a fost problema în familia Prodan. Sânii mult prea mari din naştere . În timp toate femeile din familia mea şi i-au micşorat. Chiar mă gândeam zilele trecute cum dă Dumnezeu prea mult la unele şi prea puţin la altele „.

Soţul meu este un bărbat pe cale de dispariţie, nu are nici un defect

Cum este relaţia ta cu Laurenţiu?

Soţul meu este un bărbat pe cale de dispariţie. Uimitor, romantic, frumos, bun. Aş putea sa înşir calităţile lui Reghecampf pe 100 de pagini . Cu el vorbesc mii de ore, despre absolut tot ce-mi trece prin minte, este omul care mă temperează, mă aşază cu picioarele pe pământ când îmi iau zborul . A stat lângă mine în timpul operaţiei secundă cu secundă. După operaţie la fel. Lipsea doar 2, 3 ore cât avea antrenament. După, alerga să fie lângă mine. Mi-a dat să mănâc cu linguriţa ca la bebeluşi , m-a pansat de două ori pe zi, m-a îmbrăcat şi multe altele. Mă uitam le el şi îi mulţumeam lui Dumnezeu că mi-a adus în viaţă un miracol, adică pe el. Laurenţiu este exact aşa cum a fost tatăl meu, identic din toate punctele de vedere. Avocatul Traian Tănase, tatăl meu, era un bărbat care se mândrea cu familia lui, piticuţele lui (eu şi sora mea, Anca), şi-a divinizat soţia (mama mea, Ionela Prodan), o susţinea cum nimeni altul nu ştia să o facă. Era lângă noi secundă cu secundă. Toată viaţa mea s-a învârtit în jurul tatălui meu, l-am divinizat. Mi-a repetat non stop, zi de zi: „Să-ţi găseşti un bărbat aşa cum sunt eu: să-şi dorească o familie, copii, să te susţină necondiţionat, să te divinizeze, să aibă grijă de voi mereu.” Asta am înregistrat în mintea mea şi asta am luat, un bărbat care nu are nici un defect. Eu una, cel puţin, nu i-am găsit până acum vreun defect.

Întotdeauna, Laurenţiu a ţinut cont de ce mi-am dorit. De fapt cred că în toţi aceşti ani dacă am spus vreodată că îmi place un lucru în secunda 2, l-am avut. Dacă am spus că îmi doresc să merg undeva, imediat m-a dus acolo. Aşa că, acum suntem toţi fericiţi, şi eu şi Laur, şi fetele, şi mai ales Bebe . El se uită zilnic la mine şi mă întreabă dacă am nevoie să-mi aducă hainele şi să mă ajute să mă îmbrac, îmi aduce pantofii, mă ajută să-i încalţ, este copia tatălui lui. El o ţine una şi bună: „Mama, dacă tata nu e acasă eu sunt şef în locul lui, eu trebuie să am grijă de voi.” Aşa mic cum este face chec alături de Nuţi sau bunica şi-mi aduce la pat să mănânc, îmi spală fructe şi îmi aduce să mănânc. El ascultă discuţiile surorilor şi mi le spune . Aşa crede el că are grijă de ele. Dacă fetele mele hotărăsc să meargă seara undeva, el intervine şi îşi dă cu părerea. Spune ba că e prea târziu pentru o fată să iasă în oraş la acea oră. Îşi dă cu părerea şi despre ţinută, ba că s-au îmbrăcat prost, ba că fusta e prea scurtă, că machiajul este prea strident . Noi ne distrăm, dar el îşi ia în serios rolul de protector al familiei, este incredibil Bebeto . După ce-şi termină antrenamentul la fotbal aleargă acasă ca să vadă ce fac surorile şi mama lui. Dumnezeu mă iubeşte enorm şi mi-a dat atât de multe lucruri superbe în viaţă, încât nu am cum să mulţumesc nici în 100.000 de vieţi.

Cu Bebeto, care are doar 7 ani, vorbeşti deja despre fete??

La fel cum eu am căutat bărbat la fel ca tatăl meu si vorbeam mereu despre acest lucru şi Bebeto face la fel. Seara, la culcare, vorbim despre  foarte multe lucruri. Bebe a crescut între fete, aşa că ştie absolut totul despre ele. La vârsta lui ştie chiar şi despre perioadele prin care trec fetele lunar. A trebuit să-i explic pentru că m-a întrebat de ce Rebecca sau Sarah sau eu avem tampoane în dulap . Eu am vorbit cu ai mei pitici despre viaţa sexuală de la vârste mici. Le-am explicat tot ca să ştie sau să nu fie surprinşi când află sau văd. Nu vreau să facă greşeli când cresc. Lui Bebe i-am explicat foarte multe lucruri. El nu se poartă urât cu fetele, le salută, vorbeşte frumos, chiar dacă la şcoală fetele mai vorbesc uneori urât, el ştie că trebuie să le trateze cu respect. I-am explicat că atunci când creşte trebuie să le cumpere flori, cadouri, să le facă să se simtă speciale! Stă mereu cu surorile lui şi le întreabă tot felul de lucruri şi fetele îi explică. Ne distrăm tare mult cu Bebe. El vrea ca soţia lui să stea acasă sau să muncească de acasă să fie frumoasă ca mama şi să aibă părul ca mama . Îmi mai spune că mai vrea ca ea să ştie să facă mâncare asta pentru că lui îi place ciorba . I-am explicat că într-o familie trebuie să-şi împartă absolut totul: curăţenie, cumpărături etc. Vrea să fie exact aşa cum este tatăl lui. Bebe face prăjituri cu Laur, îl ajută la gătit, face curat.

sursa: revistaciao.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×