Mesajul premierului Ludovic Orban de Ziua Națională a României: ”Am reușit să lăsăm în urmă, prin vot, ceea ce a frânat progresul”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
01/12/2019, 10:31
Mesajul premierului Ludovic Orban de Ziua Națională a României: ”Am reușit să lăsăm în urmă, prin vot, ceea ce a frânat progresul”
Mesajul premierului Ludovic Orban de Ziua Națională a României. Sursa foto: ziarobiectiv.ro

Premierul Ludovic Orban a atacat din nou PSD-ul, în mesajul transmis, duminică, cu ocazia Zilei Naționale a României. “Sărbătorim în acest an Ziua Națională a României cu împlinirea faptului că am reușit să lăsăm în urmă, prin vot, ceea ce a frânat progresul pe care ni l-am dorit după căderea comunismului”, a transmis premierul, în mesajul oficial.

Mesajul premierului Ludovic Orban de Ziua Națională a României

Ludovic Orban este de părere că „astăzi, la o distanță în timp de 101 ani – în care soarta României nu a fost lipsită de suferință, în anii de război, în anii de comunism și chiar și în istoria foarte recentă – sărbătorim Ziua Națională cu sentimentul adevăratei noastre eliberări și cel al împlinirii unui nou vis al românilor”.

Premierul a vorbit și despre justiție, în mesajul său de Ziua Națională a României, dar i-a amintit și pe românii plecați peste hotare, care au votat masiv pentru candidatul susținut de PNL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis.

”Legea să fie aplicată pentru toţi, în mod egal”

„Avem acum șansa reală să schimbăm lucrurile în bine, să trăim într-o țară democratică, în care instituţiile statului să servească cetăţeanul, iar  legea să fie aplicată pentru toţi, în mod egal. Este momentul să consolidăm cu adevărat România europeană, care să garanteze cetățenilor săi drepturile și libertățile fundamentale și în care să se regăsească toți românii, indiferent de locul unde au ales să trăiască.

Să construim împreună un drum ireversibil al României către stabilitate socială și economică, către prosperitate, în care cei care muncesc onest să se bucure de beneficiile muncii lor, iar antreprenorii să se simtă corect tratați. Să dezvoltăm societatea românească pe principiile solide ale adevărului și meritocrației, în care competența să fie recunoscută și apreciată”, a mai spus Orban.

”Crezul meu, ca prim-ministru, este să nu irosim această şansă şi, ‘prin noi înşine’, români din ţară sau din alte colţuri ale lumii, să construim o Românie normală pentru toţi cetăţenii. La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români din ţară şi din afara graniţelor!”, se încheie mesajul premierului Ludovic Orban.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×